Papa Jo, a VSOP tagja nemrég szólókarrierbe kezdett, ami önmagában még nem lenne túl Muffin kompatibilis téma, de a rapper, klipje forgatása után egy csöppet belekóstolt a pornózásba is. Na, jó. Kezdjük az elején. Ő Papa Jo:

Minden mást a Golden Gate-től tudunk. Az oldal szerint Papa Jo "szólóalbumának forgatása után nem engedte el a kamerát és angyalföldi, amatőr panel-pornót forgatott." A jelentben egy lakótelepi ház liftjében dugnak egy csajt, majd a végén maga Papa Jo is beszáll a játékba, és ráélvez a lány arcára. Pontosabban a szemére. Majd empatikusan megkérdezi, hogy "na, milyen amikor Papa Jo legeciz?". A rapper egy korábbi interjúban arról mesélt, hogy igazi, mocskos, telepi hip-hoppal készül betörni a piacra, és olyan klipeket készít, ami tükrözi majd mindennapjait és alátámasztja szövegeinek mondanivalóját is. Hát, most megkaptuk.

Ha akarod, itt megnézheted a jelenetet, de lepődj meg: pornó lesz. Egyébként a felvételen szereplő lányt olvasóink egy punci herpesz körüli oknyomozással egybekötött casting videón már láthatták a Velveten. Akkor még egy kicsit zavarban volt a kamerától.