A mi véleményünket már tudja az idei szexjáték-felhozatalról, most itt az ideje, hogy ön is elmondja a sajátját. Kaptunk ugyanis egy doboznyi játékszert a Lelótól, így a díszdobozos vibrátorok, péniszgyűrűk és csiklóizgatók most izgatottan várakoznak gazdájukra itt, a szerkesztőségben.
 

Játékszerek a szerkesztőségben


Ha szeretne magának egy hightech játékot ingyen, írjon nekünk, és ha addigra el nem kapkodták, szívesen odaadjuk. Persze csak egy feltétellel.

A megszerzéstől számított három napon belül írásban kell értékelnie a terméket. Az ezerötszáz karakteres kritikából ki kell derüljön, hogy mit gondol a termék designjáról, hogy mennyire könnyen használható, mennyire tölti be jól funkcióját, mennyiben más mint a többi, korábban használt játékszer (amennyiben van tapasztalata) és hogy mit szólt a partnere a játékhoz. Ha kedvet kapott a teszteléshez, akkor írjon nekünk egy szívhez szóló levelet, amelyben megindokolja, miért ön a legalkalmasabb a feladatra. A telefonszámát ne felejtse elküldeni.

Nézzen Lelót!

 


De mi is az a Lelo?

A Lelóról már korábbi szexjáték-körképünkben is lelkendezve írtunk, ugyanis termékei elegánsak és igényesek, ráadásul bírják az intenzív igénybevételt. A játékszereket két svéd designer és egy mérnök álmodta meg 2003-ban, azzal a céllal, hogy az igényes szexualitásra nyitott közönségnek is kínáljanak alternatívát a dömpingcuccokkal tömött szexpiacon. Szerkesztőségünkbe hat fajta termék érkezett: Gigi, a G-pont izgató, Iris, a fura fejű, Elise, a simulékony, Nea, a szégyenlős, Luna, a gésagolyó és Bo a péniszgyűrű. A Lelo család legdrágább darabjából, a 18 karátos arannyal bevont Yvából nem jött minta, annak ugyanis több mint háromszázezer forint darabja. Egyébként ha érdeklik a játékok, itt megnézegetheti őket.