Olvasónk hosszabb ideje nem volt valódi nővel, ezért most felfújható hölgyekkel randizik. Tímea1 nem bírta sokáig, az első menetnél szétszakadt, Tímea2-vel már óvatosabban bánt a tesztelő, különösen azért, mert a bemeneti nyílások túl erősen dörzsölték a behelyezett testrészt. Hogyan bánj a guminővel? Teszt.



"Sokat dolgozó, elfoglalt férfi lévén a szexuális életem eléggé sivár, mondhatni zéró. Naponta polírozom a bohócot és ha már nem bírom tovább, akkor az interneten fénykép alapján keresek örömlányokat, majd felhívom és meglátogatom őket. Manapság 10-15 ezer forintba kerül a bérnőstény egy órára. Az árba szopás és többszöri élvezés tartozik (nekem kettőnél többször soha sem sikerült).



Alapvetően jók a tapasztalataim az örömlányokkal kapcsolatban, de legutóbb csúnyán megszívatott egy. Telefonon előre megbeszéltük az árat. Megkértem, táncoljon nekem egyet, mondta, hogy plusz 5000. Nem kértem a táncot. Jeleztem, hogy leszophatna, de plusz 5000 lett volna az is, így azt sem kértem. Ráfeküdtem, elkezdtem tolni, de borzasztó száraz volt. A krémezés csak plusz 3000 Ft lett volna. Kértem, hogy akkor legalább verje ki, de azt válaszolta, oldjam meg. Na, ekkor határoztam el, hogy veszek magamnak egy guminőt.

Bementem egy közeli szexshopba. Egy öreg pasi társalgott az eladólánnyal, hogy a legutóbb vásárolt női tanga milyen jó választás volt, jó merev lesz tőle a cerkája, amikor felveszi. Majdnem elhánytam magam. Amikor rám került a sor, rettenetesen zavarba jöttem, mert az eladólány nagyon kedves és aranyos volt, nem erre számítottam. Mondtam, hogy egy barátom születésnapjára kell a baba. Mutatott 20 félét én pedig gyorsan ráböketem egy 4990 Forintos térdelő lányra, legyen ez.

Otthon a kicsomagolás után elneveztem Tímeának. Tímeának egy odaadó lányhoz méltóan három bemeneti nyílása van: tud szopni, lehet análisan közösülni vele és puncija is van. A használati útmutatót követve eltávolítottam a lyukakat védő műanyag darabot, amit kábé úgy kell felnyitni, mint a sörösdobozt. Ezzel garantálja a gyártó, hogy a nőm még szűz, vagyis nem járt benne senki előttem.

A felfújás után nem bírtam magammal, kipróbáltam Tímea minden bemeneti nyílását, minden pózban. Bár ne tettem volna! Hátulról még okés volt a dolog, de amikor hanyatt fektettem és ráfeküdtem, két lökés után megadta magát és kihasadt a derekánál, nem bírta elviselni a nyomást. A dobozhoz mellékelt ragasztó sem segített, ezért dobtam Tímeát. Bosszantott a dolog, mert bele sem tudtam élvezni!

Egy pár hét múlva elmentem egy másik erotikus boltba, vettem egy másmilyen csomagolású és drágább (6.990.- Ft-os) térdelő babát, hátha jobb minőségű lesz. Otthon derült ki, hogy ugyanannak a gyártónak vettem egy más arcfestésű babáját, csak 2000 Forinttal drágábban. Mivel az arcán kívül minden paramétere egyezett Tímeáéval, ezért elneveztem Tímea2-nek.

Tímea2-re már vigyázok, nem fekszem rá. Már használom egy ideje Tímea2-t és kiderült, hogy jó választás a térdelő baba. Lehet hátulról szeretkezni vele, fel lehet ültetni az asztalra, így szemből is lehet szeretni, illetve az ölembe is bele tud ülni, amikor nézegetem a szexképeket a neten, vagy az ismerősökkel dumálok msn-en.

Tímea2 nyílásai jó szorosak, viszont a bemenetnél sorjásak (a megmunkált anyag szélének az alakítás során kitüremlő része – forrás wikipedia), ezért dörzsölik a farkamat, ami néha fáj. A szájának teljesen más a kialakítása (lásd. képek), oda nagyon kellemes bedugni a bedugni valót, csak az meg rövid, talán ha félig te tudom tolni neki. Tímea2 biztosan nem indulhatna egy mélytorok versenyen.

Ami nagyon fontos egy guminőnél az a rendszeres ápolás. Minden aktus után gondosan ki kell mosni a nyílásait. Legjobban leengedett állapotban lehet tisztítani.

Tímea2 egy nagyon egyszerű kivitel, nincsen benne vibrátor, a kidolgozása is kívánnivalót hagy maga után, de 7000 Ft-ot azért megér. Arra jó, hogy maszturbáláshoz nem a kezemet, hanem egy segédeszköz használok, mellyel a normál szeretkezés tempóját és testmozgását is imitálni tudom.

Remélem, hogy hamarosan megtalálom hús-vér Tímea3-at és a guminőtől érzékeny búcsút vehetek!"