Miután megismerhettük Birinke és Elise kalandjait, itt az idő egy újabb vibrátortesztre. Kaptunk ugyanis néhány szexjátékot a Lelótól, olvasóink pedig véleményezték a tárgyakat. Jöjjön tehát Hanna és Iris története.

Iris

"Nem első családtagként üdvözöltem Irist – rajta kívül már több szexjáték is megtalálta nálam a helyét. Már korábban is szemezgettem a Lelo cég termékeivel, az elegáns külső volt, ami elsősorban megfogott benne, de elődjeik hátrányai miatt ( csípő, égető érzés használat után, illetve a műanyag szaga ) nem hittem abban, hogy természetben megtérülne a kiadott összeg.   

Az első meglepetés akkor ért, amikor kiderült, hogy akkumlátorral működik a vibrátor – félórás töltés után már használatra készen zümmögött a kezemben, és ennyi energiával hosszú ideig bírta szolgálni igényeimet ( 2 órás feltöltéssel másfél órás élvezetet biztosít a gyártó, és állítólag 90 napig is megőrzi készenléti állapotát. ) Színes része orvosi szilikonnal van burkolva, ez finom, bőrszerű fogást biztosít, de azt tapasztaltam, hogy vonzza magához a szöszöket. A tisztítása viszont gyors és egyszerű, még ha nem is azonnal, hanem jóval a hancúr után fürdetem.

A többi, korábban használt játékokhoz képest aránylag halk, de a legnagyobb meglepetést a két pulzáló funkció okozta. Szereted azt a pillanatot, amikor a beléd élvezés alatt a pasid pénisze megfeszül, és lüktetve távozik az ondó? Na, ezt az érzést szorozd be tízzel, ráadásul nem csak pár másodpercig, hanem órákig élvezheted.  

Külső izgatás során az impulzusok oly módon ingerlik a csiklót, ahogyan – sokat tapasztalt nőként mondhatom – eddig egyetlen vibrátor sem volt képes, de a pasik és a csajok nyelve is monnyon le. A fokozatok állíthatók és könnyen változtathatók, nekem a legerősebb vibrálás jött be, de kinek mi tetszik. A 21 cm hossza és az íve elvileg lehetővé teszi a G-pont stimulálását is, viszont ez nálam nem jött be, pedig igenis van olyanom. "