A múlt héten a Machomedia megkérdezte olvasóitól, hogy vajon mi volt az év legütősebb pornóhíre, és az ötnapos szavazás során kiderült, hogy a nép a lebukott R-Go gidára tette le a voksát. Pedig a mezőny nem volt gyenge. Szerepelt benne többek között a Bár 2.0 szétszilikonozott játékosa, Szalontai Ági, aki első videója felbukkanásánál eljátszotta az ártatlan, megvezetett leányt, és a gumibottal pornózó rendőrcsaj, aki azt hitte, hogy csak Amerikában látják majd a filmjeit. Az ő produkciójuk azonban kevés volt a győzelemhez.

De nézzük a dobogósokat. A Machomedia olvasóinak 39 százaléka szerint az év legizgalmasabb pornóhíre az R-Go egyik táncos gidájából, pornóssá lett Dóri sztorija. Először csak annyit tudtunk, hogy a csaj fizetős szexoldalon szerepelt, ezért távoznia kellett a zenekarból. A lány egyébként pasiján keresztül tagadta, hogy ő lenne a képeken, aztán előkerült róla egy pornóvideó is. Akkor már csak azt tagadta, hogy ezért rúgta volna ki a zenekar menedzsere.

 

Dóra gidát kényezteti a pasija - fotó: Machomedia.hu

 

A második helyen Keleti Györgyi videója áll, a maga 21 százalékával. A playmate-ről ugyanis kiderült, hogy száz euróért szexelt egy olasz kuplerájban, amit első körben ő is tagadott, aztán élő adásban, könnyek között vallotta be, hogy tényleg ő szerepel a bizonyítékként szolgáló videón.

 

Keleti Györgyi

 

A harmadik helyet Steve Holmes szerezte meg, aki egy amerikai weboldal számára forgatott pornót egy kellemes augusztus délután az Andrássy úton. Persze pórázzal, villantással, dugással.

 

Klikk!

 

A Machomedián egyébként épp új szavazás zajlik, most az év legjobb pornós csaját választják meg. Kíváncsian várjuk az eredményt.