Hála a gyorsan terjedő híreknek és a technikának, már bárki megnézheti a dél-morvaországi középiskolai tanárnő pornóját. A 35 éves pedagógus egy fiatal, de 18. életévét már betöltött férfival szexel a felvételen. Az öt percnél tovább tartó aktust a tanárnő egyik fiatalkorú diákja mobiltelefonjával lefilmezte. A videót néhány nap alatt több mint százezren látták - írja a Novinky.cz hírportál. A felvétel a szexelő pár egyetértésével készült, a tanárnő és partnere hűen követik a filmező diák utasításait, aki nagyon vulgárisan kommentálja az egyes jeleneteket.

Az eset Dél-Morvaországban nagy botrányt keltett, de Znojmó lakosai állítólag nagyon megosztottak ebben az ügyben. Egyesek a tanárnő azonnali távozását követelik az iskolából, míg mások szerint a 35 éves asszony felnőtt embernek számít, aki szabad idejében azt csinál, amit akar. "A hatályos törvények szerint semmiképpen sem tudok felmondani neki ezen a címen. Ilyet a munka törvénykönyve nem ismer. Egy felnőtt asszony azt csinál, amit akar" - jelentette ki Miroslav Krivánek, az érintett középiskola igazgatója.

A filmet ismerő diákok szerint a felvétel az iskola épületében készült, míg az igazgató szerint ez nem bizonyítható. Az iskola vezetése szerdán délelőtt foglalkozott az esettel, de nem hozott semmiféle döntést. "Az esetet a tanárnő magánéletéhez tartozónak minősítettük" - közölte az igazgató. Az iskola fenntartója, a Dél-Morvaországi Régió illetékese azonban bejelentette, hogy különbizottságot hoznak létre az ügy kivizsgálása érdekében. A tanárnő a szexfilm nyilvánosságra kerülése után idegösszeomlást kapott, jelenleg betegszabadságon van. (MTI)