A japán pornóvállalat hót büszke magára, az amerikaiak viszont kibuktak, amikor a Natural High öntelten nyilatkozott furcsa missziójáról. Történt ugyanis, hogy az épelméjűségükről eddig is megkérdőjelezett japán pornósok, élükön Yuka Osawa színésznővel elindultak a messzi Afrikába, hogy megtalálják a Világörökséghez méltó péniszt. Tették ezt oly módon, hogy Osawa kisasszony sorra széttette a lábát egy valódi törzsi közösség hím tagjainak, a stáb pedig filmet forgatott a néhol vígjátékba illő jelenetekből.
 
 
Azóta egy egész Naked Continent ( Meztelen kontinens ) sorozat kijött a perverz ötlet alapján, az NH igazgatója pedig akkor csapta ki a biztosítékot, amikor jótékonyságról kezdett el beszélni. A férfi ugyanis eldicsekedett azzal, hogy a dugásokért cserébe tizenegyezer dollárt adományozott a helyi lakosságnak ( plusz kiosztott pár cső kukoricát, sapkát és pólót ), és a filmet azzal reklámozza, hogy minden egyes eladott DVD után további tíz dollárt fog a törzs számára elküldeni.
 
Különböző fórumokon heves vita folyik, egyesek szerint ocsmány dolog kihasználni az elszegényedett és tanulatlan embereket, mások azon a jeleneten akadtak ki, amikor egy fekete férfi még a kotonnal sem tudott mit kezdeni, így óvszer nélkül látott neki a lány megdolgozásának. Hogy mindez a világ HIV-vel leginkább fertőzött területén történt, a japán hölgyet szemlátomást cseppet sem zavarta. Miközben pedig a szociológusok elvitatkoznak a felmerült kérdéseken, a pornóvállalat újabb és újabb missziót szándékozik véghezvinni.