Korhatár

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Megnézhető a marcali tanárnő pornóvideója

2009.02.06. 16:41 -

Pár napja még csak pornóképeivel sokkolta a marcali nyelvtanárnő a viráglelkű népet, azóta viszont már a fotók eredete, egy szaftos pornófilm is előkerült. "Sziasztok! Mivel bejön az oldalatok, itt vagyunk! A puncim nagyon éhes, szereti a farkincákat és szeret sokat élvezni. Kedvesem nem féltékeny, szeretjük a bulikat több pasival, ahol engem nagyon megdugnak a farkincák, kettő is bemegy egyszerre, és ez a legcsúcsabb kéj" - írta a  szexpartnerkeresőn bemutatkozó szövegében a 25 éves M. Eszter, akit tanítványai buktattak le az iskola vezetősége előtt.

A tanárnő egyből elhagyta az intézményt, felmondását kompromittáló hatású ifjúkori meggondolatlanságával indokolta ( szép kifejezés, mindenki építse bele a szókincsébe ). Hogy ez mit is takar pontosan, azt most már ország-világ megnézheti, a pajzán tanerő anno a következő szöveget mellékelte a feltöltött videóhoz: "Küldtünk képeket szexbulinkról úgy 2 hónapja. Nekünk nagyon bejön a két pasi egy csaj felállás, ezt a videót egyik barátunk segített felvenni. Amúgy a lukamba két fütyi megy be a videón :D Sziasztok!"


Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Szilveszterezzen külföldön!
    Szilveszterezzen külföldön! Róma, Egyiptom, Japán, Jordánia - hol töltené szívesen az év végi pihenését?
  • Soproni hétvége
    Soproni hétvége Wellness, családi programok, kikapcsolódás várja. 4500 Ft / fő / éjtől
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés