A pornószakmában többek között a bizonyítvány magyarázását is szeretjük hallani a csajok szájából, legyen az ifjúkori meggondolatlanság vagy leitatás - ebben a műfajban a CKM címlaplánya, Czagány Klaudia mindent visz. Homlokunkat már a szoftpornó kifejezésen ráncoltuk, tudvalévő ugyanis, hogy a forgatás ebben az esetben is ugyanúgy zajlik, mint bármelyik ebben a szakmában, legfeljebb az elkészült filmben nem kapjuk az arcunkba premier plánban a nemi szerveket. ( Plusz szoft vágás nem is igen készül hard nélkül, nem értettük, nah, de mindegy is. )

Szóval, azt mondja Czagány, hogy ő csak szoftpornót. Meg hogy – idézzük - „Volt, hogy tévútra tévedtem ebben a szakmában, de az a két ifjúkori botlásom már a múlté.”

Igazán nem kekeckedni akarunk, de hajtott minket a kíváncsiság, miről beszél ez a nebáncsvirág, rákerestünk hát. Aztán most egész zavarban vagyunk – egyrészt végtelen a művésznő alkotásainak listája, másrészt be sem merünk posztolni egy videót sem, mert alig akad olyan, amiben Czagányt ne pisilné le valaki, vagy ő ne pisilne, nem beszélve az orvosi kacsáról, öklözésről - nem folytatjuk inkább. Egy szó mint száz, aki kíváncsi a CKM legújabb üdvöskéjére, Cindy Hope néven egy hónapra való esti elfoglaltságot tölthet le az internetről, segítünk is ebben, mert marhára önzetlenek vagyunk.