Örömhír a Breakin’ ’Em In - függőknek, hogy a Vouyer Media piacra dobta a sorozat 12. epizódját is. A pornófilm mostani részében Tanner Mays, egy alig 19 éves új tehetség kapta meg a főszerepet, aki korához képest nem kevés produkciót tudhat a háta mögött. Vince Vouyer, a cég tulajdonosa az AVN-nek elregélte, hogy a kis pornóbigének ez az első olyan jelenete, amiben egynél több pasit vállalt be, de egyáltalán nem jelentett neki gondot a többletmunka.

"Megkérdeztem tőle, hogy akar-e valami újat is kipróbálni, mondjuk három, négy, vagy öt férfit egyszerre. Nem akadt ki a kérdés hallatán. Így történt, hogy először leszopott öt fickót, abból három a szájába is élvezett - az egyik kétszer is -, majd a maradék kettő meg is dugta" - mesélte lelkendezve Vouyer, és azért is dicséretre méltatta dolgos alkalmazottját, mert az annak ellenére vitte véghez ezt a hőstettet, hogy aznap reggel veszítette el a kutyáját.

A film egyébként még egy rakás tinit és kezdőt felsorakoztat, Jayden Williams, Kiera King, Sierra Sanchez, na meg Felicia Fallon, akit Vouyer szeretett volna elsőként beavatni az első anális melóba, de mire sor került a felvételre, már túl volt rajta. Ilyen szakma ez.