"Hónapokkal ezelőtt kezdett el izgatni annak a lehetősége, hogy egy kisebb játékszerrel feldobjam a szexuális életemet. Jobban mondva életünket, mert két éve van barátom" - írta segédeszköz-tesztünkre jelentkező olvasónk, Cina. "A témát többször is felhoztam előtte, de minduntalan heves ellenkezést váltott ki belőle még csak a gondolata is annak, hogy vetélytársa legyen az ágyban. Pedig szó sincsen arról, hogy elégedetlen lennék vele, egyszerűen csak vonzanak az új dolgok, és bizonyos határokat szabva szeretnék vadabb dolgokat is kipróbálni az ágyban.

 
A határozott NEM és nagy sértődés után két választási lehetőségem akadt: marad a megszokott szex és megvonom magam minden újtól, vagy meglepetésszerűen beállítok egy aranyos darabbal. Az utóbbi mellett döntöttem, és bátorkodtam jelentkezni a Muffin tesztelős projektjére. Egy aranyszínű, csillogó vibrátort választottam, mert ezt tartottam legelegánsabbnak a felhozatalból ( valamiért idegenkedem a nagy, piros és rücskös játékszerektől ). Mondhatni, hogy örültem neki, mint majom a farkának, és nem kis izgalommal, vegyes érzelmekkel vártam haza a pasimat, hogy bemutassam őket egymásnak.
 
Időközben utána olvastam, és egy 14 cm hosszúságú vibrátorról van szó - szerintem teljesen átlagos méret, se túl kicsi, se túl nagy. A keménységét tekintve nem az a segédeszköz, amit bekapcsolt állapotban is a szájba lehetne venni, mint a pornófilmekben – azt hiszem, nem igazán maradna fogam.
 
Pasim nem nagyon rajongott az ötletért: ő a száját húzgálta, én meg őt, így kis idő múlva az idegenkedése ellenére is ágyban találtuk magunkat. Kellően felfokozott izgalmi állapotban nyúltam az új kis barátunk után, és hogy neki is tetszetős legyen a dolog, széttárt lábakkal kezdtem el izgatni magamat vele. Amit legelőször tapasztaltam, az az, hogy hangos. Nem kicsit, nagyon. Pasim helyében már ettől lelankadtam volna, mit ne mondjak, kicsit el is ment a kedvem a további izgatástól, ráadásul az anyaga miatt nagyon hideg volt. Nem is melegedett fel egyhamar, pedig alapos dörzshatás is érte a meleg hely mellett.
 
Pillanatok alatt elment a kedvem az egésztől, szó ami szó, kényelmetlenül éreztem magam amiatt is, mert túl kemény volt számomra a vibrátor. Akkor már kezdtem kapizsgálni, miért javasolta a barátnőm, hogy ha egyszer vibrit veszek, az lehetőleg hajlékony legyen. Amúgy hős voltam, végigcsináltam a jelenetet, hogy véletlenül se valljak szégyen, ha már egyszer így erőszakoskodtam a témát illetően. A hatást egyébként félig-meddig elérte, a pasim odáig volt az előadásért, ez kárpótolt azért, hogy én nem igazán élveztem a helyzetet. Ez a darab viszont biztosan nem kerül elő többet a fiókból, de bevezetésnek jó volt, legalább a barátomat meggyőztem arról, hogy szükség van ilyen apró örömökre, hogy ne váljon unalmassá az együttlét."