Hétvégén a Pornó Oszkár Gálán három lány, Wivien, Voksán Virág és Lévai Adrienn között fog eldőlni, hogy melyikőjüké lesz az idei év Legjobb erotikus modell díja.

Wivien

A 29 éves Wivien ugyan ma bejelentette, hogy nem kíván részt venni az Erotika Parádén, úgy gondoljuk, ettől még nem vonják vissza a jelölését. A lány egyébként Szőke Gittaként látta meg a napvilágot, és mit ad isten, széles repertoárja van pornófilmekből.

Voksán Virág

Voksán Virágot úgy vélem, nem kell bemutatni. A fotómodellről januárban keltek szárnyra olyan hírek, miszerint házi szexvideójával zsarolja valaki. Az illető egymillió forintot követelt Voksántól, és azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kapja meg az összeget, nyilvánosságra hozza a kompromittáló felvételt. A történet persze nem ért véget azzal, hogy a rémhírrel tele volt a sajtó – és a modell persze nem tett feljelentést a rendőrségen: egy furcsa csavar következtében a Tom Média állítólag kicsengette az egymilliót, és az Erotika Parádén fogják bemutatni a filmecskét.

Lévai Adrienn

A 23 éves Lévai zsenge kora ellenére már évek óta a szakmában van, táncosként kezdte, jelenleg glamour modell, és a Popó magazin főszerkesztője. Nem mellesleg a parádé háziasszonya is lesz. Mindemellett a lány főiskolai hallgató, de az EKF-en tanultakat is leginkább az erotikus iparban szeretné hasznosítani. „Életem a fotózás nagyon szeretek a kamerának pózolni, színészkedni és nagyon boldog szoktam lenni ha jól sikerül egy fotóanyag. Szeretnék elkezdeni későbbiekben egy sminkes-stylist tanfolyamot is, ahol kiélhetném művészi hajlamaimat, ha már anno az Iparművészeti Egyetemre nem sikerült bejutnom” – írta önmagáról az Aphrodithe szépségversenyén.

Klikk még több Lévaiért!