Az anális élvezetek témáját már mi is boncolgattuk, bár leginkább a prosztata masszázs technikáját ismertettük – az olvasók véleményét meg is osztotta a férfiak G-pontjának a stimulálása.

Az anális élvezetek témáját már mi is boncolgattuk, bár leginkább a prosztata masszázs technikáját ismertettük – az olvasók véleményét meg is osztotta a férfiak G-pontjának a stimulálása. Persze onnantól kezdve, hogy a pasi kerül a másik oldalra, sokkal népszerűbbé válik ez a fajta megközelítése a szexnek. Ennek oka többek között az is, hogy az utóbbi években szinte nem forgattak olyan pornófilmet, amiben a hímnemű főhősök ne pakolták volna meg rendesen a pornószínésznő végbélnyílását. A szexfilmeken csüngő, és azokból tanuló fiatalok pedig javarészt úgy gondolják, hogy ez az alap, és az alapok ismerete nélkül egyből a közepébe vágnak a dolgoknak. Pedig a Muffin olvasók Tera Bond óta tudhatják, hogy még a profi pornósoknak is sikerül a kanapéra csinálni.

Még szerencse, hogy Tristan Taormino végre a segg szerelmeseinek a segítségére sietett, és a Káma Szútra mintájára piacra dobta új könyvét, amiben az anális szex pozícióihoz ad útmutatást. Taormino persze nem csak oldalnyi nagyságú képekben illusztrálja a legkényelmesebb pózokat, de alaposan bevezeti az olvasókat a végbélnyílás rejtelmeibe. A könyvben a kezdőktől kezdve a haladókon át a profi análbetyárokig mindenki megtalálja a számára érdekes fejezetet, hiszen az író az alapoktól oktatja a különböző fortélyokat. Így a kezdőknek ajánlott síkosítótól lassan eljutunk a szexjátékok bevonásáig.