"Francia gyönyör. Ezt a nevet kapta gyártóitól az a zselés anyagból készült szexjáték, amit tesztelésre ajánlott fel a Velvet szerkesztősége. Szó se róla, extrém kinézete a dolognak nem sok jót ígért, és a kicsomagolása után sem éreztem túl nagy késztetést arra, hogy a farkamra húzzam" - kezdte élménybeszámolóját tesztelőnk, aki az első ijedtség után végül a barátnője segítségét vette igénybe.

A barátnő pedig vinnyogva röhögve segített a használatban: "Legelőször is a felizgatásomban, bár elképzelni sem tudtam, hogy merev állapotban hogyan fog beférni a műszájba a péniszem" - tette hozzá a 28 éves informatikus. "Igaz, az átmérőjét rendkívül rugalmasnak hirdetik, jó sok síkosító kellett ahhoz, hogy rendeltetésének megfelelő helyre kerüljön a cucc. Mintha egy szűz lánnyal lett volna dolgom, és ahogyan tuszkoltam a szűk nyílásba a farkam, simán kimerítettem a nemi erőszak fogalmát.

Nem hencegésként mondom, de ezt a szexjátékot nem az én farkamra méretezték, pedig én is szeretem a szűk puncit, ez túlságosan is szűknek bizonyult (akinek viszont pont a jól szorító érzés jön be, csak ajánlani tudom). Ebből kifolyólag én elélvezni sem tudtam, ami – ha az igazi aktus pótlására használunk egy ilyen tárgyat – elengedhetetlen szerintem. Pozitív élményként éltem meg viszont a zselés anyagnak köszönhető hangokat, csukott szemmel könnyű volt elképzelni, hogy egy profi mélytorkos fehérnép cuppog, fuldoklik a farkamban, ami megfelelő körülmények között igen izgató tud lenni. Ugyanezen okból kifolyólag viszont a tisztítása sem egyszerű dolog: a létező összes szösz és szőrszál ragad rá, megfordult a fejemben, hogy átpasszolom a több macskával is rendelkező anyós pajtásnak, varázshenger fedőnéven."