A nap blogja

"8:30 : Fekszem hanyatt és azt művelem, amit a kutatók masztinak csúfolnak, és amire én csak azt szoktam mondani, csak simogatom kicsit" - meséli Natalie online naplójában. "Hívja mindenki aminek akarja, nem érdekelnek a nyelvtani viták. Ahányszor megmozdítom a lábam, helyzetet változtat a lánc és másképp kezd el szorítani. Ilyenkor mindig újabb adag nyálka buggyan ki. Nem szeretem, mikor ilyen síkos, mert oda a súrlódás finom érzése. Így hát morcosan ellököm magamat magamtól. Próbálom felidézni az aktuális lelki nyavalyámat, ami még fél órával ezelőtt úgy tűnt, kitölti a napomat. Most valahogy körvonalaiban sem ugrik be. Inkább nézem a tükörben a láncot. Követem a folyását a szememmel. Az ágy pereménél eltűnik a szem elől, onnantól láthatatlanul csordogál tova... már csak a képzeletemben követem. Látom azt is, hová torkollik. Lemondóan sóhajtok: nehéz napom lesz.

9:10 : Morcosan mosom meg újra. Nap végére ki fogok száradni, ha így megy. Vigyorgok magamon és vonszolom a láncaimat amerre megyek. Elgondolkozom egy szőrtelenítés gyakorlati kivitelezhetőségén.

10:00 : Úgy döntök, gyorssegélyre van szükségem. Azonnal! Ezt alátámasztandó felhívom a szeretőmet.

11:valamennyi : Meglátván kiröhög és rálök az ágyra. Csörömpölve huppanok. Méltatlankodni kezdek, erre rátapasztja a tenyerét a számra. Rám mászik. Áll a farka, de nagyon. Síkosító helyett a lábaim között folyó lét használja bőségesen és könnyed mozdulattal belebassza a seggembe amije van. Hirtelennyi tömör iszonyat, amit megfejel azzal, hogy meg is mozgatja odabe. Hamar elszáll minden gyilkos kedvem. Ha kitolnak velem azt mindig élvezem valami furcsa elcseszettség folytán. Hát ő most nagyon kitolt. Szenvednem kéne, és pont ezért élvezkedek. Pont mikor belejövök és színtisztán élvezet lesz: pár nagy lökéssel végez és összemegy bennem. Rácuppanok és szorítomszorítom. Nem akarom kiengedni. Jó az ott. De kihúzza csakazértis. Némileg később: kidobom mint macskát szarni. "Jössz te még a kedvemben járni seggfej". 15:55 : Kihányom a fél ruhatárat, hogy valami dögöset találjak. A harisnya sajnos kiesik. Nem tudnám fölvenni ugyanis. Mást kell kigondolnom."