A nap blogja

Pudingocskát azért szeretjük, mert még az análszex, segglyuk, punci, szvingerklub, stb. címszavak mellett is mindig értelmes és valószerű leírást kapunk legutóbbi kalandjairól. Persze, akik eddig nem vették észre, hogy a Muffin 18-as karikával van ellátva, annak most szólunk, hogy a következő szövegkörnyezetben bizony fellelhetőek lesznek a fentihez hasonló szavak, a magas vérnyomás szembecsukással meggátolható. Bloggerinánk ugyanis ismét meglátogatott egy szvingerklubot, ahová pasijával, és egy szóló lánnyal mentek.

"Először a szemével kezdett simogatni. Az egyik legborzongatóbb dolog nekem, amikor érintés nélkül érnek a testemhez, amikor nincs tapintható kontaktus, de mégis a bőröm izzik, és kapkodnom kell a levegőt. Amikor félek megmoccanni, nehogy elmúljon a varázslat. Amikor úgy érzem, több vagyok egy testnél, csupasz a lelkem, akár egy érinthető játékszer. Megcsodálta a külsőmet. Bókolt nekem. Egy nő őszinte, igaz bókjai voltak. Végigcirógatták a testem és a lelkem. Gyönyörűnek, csodálatosnak éreztem magam, és azt akartam, hogy mindig ilyennek lásson engem. A szépségem eszköz, amivel boldoggá tehetem, ettől nyer értelmet igazán. Magassarkú cipője a combomon nyugodott, és végigfuttattam a kezem a neccharisnya dombocskáin.

Pé közöttünk ült, amikor megcsókoltuk egymást. Az ajka egyszerre játékos és erőszakos. Harap, mintha fel akarna falni, mintha a magáévá akarna tenni. Később kiszívja a nyakam, hogy megjelöljön. Nekem ez volt az első. Fizikai nyoma annak, ami közöttünk történt, annak hogy együtt voltunk, egymás testében, a lehető legközelebb. Annyi, de annyi érintés, simogatás, nyalogatás és játék egyszerre több kéztől és több nyelvtől. A puncija egészen nyitott, mintha egyre azt akarná, hogy foglalkozzanak vele, és tényleg azt akarja. Pé először csak nézni akart minket. Nem akart elmulasztani egyetlen apró sóhajt sem. Talán úgy gondolta, hogy így kap belőlünk a legtöbbet. Az egész látványt akarta, a hangokat akarta, de aztán ez mégsem volt elég. Kellettek az ízek. Kellett az érintés. Kellettek a punci lucskos, forró szorításai. Hallani akarta azokat a nyögéseket, amiket ő váltott ki. Emma azt akarta, hogy Pé ne húzza el, azt akarta, hogy Pé gyors legyen és intenzív, és azt akarta, hogy Pé dugja seggbe, és Emma megkapott mindent, amit akart."