Amirah kifejezetten örült annak, hogy a szexjáték kipróbálására jelentkezve ezt a delfines mini vibrátort tettük le elé, mondván, ez van, ezt kell szeretni. "Félreértés ne essék, nem volt szerelem első látásra, nem ezért volt az öröm, hanem, mert el nem tudtam képzelni, hogy esetleg még válogatnom is kell a bizarrnál bizarrabb dolgok között" - magyarázta a beszámolójában, ez volt ugyanis az ára a vibráló delfinnek. "Bevallom, soha nem volt még dolgom ilyen szerkezetekkel, és most jön a szokásos duma, hogy: de engedtem a barátnőim unszolásának, akik már elég nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Magamról röviden: 23 éves egyetemista lány vagyok, és még csak egy fiúval volt szexuális kapcsolatom – részben egy hosszú, komoly betegség miatt.

A szenvedésnek és az elővigyázatosságnak viszont vége, és úgy gondoltam, itt az ideje annak, hogy öröm is érjen. Az ismerkedés még elég nehezen megy, a kielégülés hiányzik, hát, ehhez meg mi sem segít hozzá jobban, mint egy szexuális segédeszköz, nem? A kis delfinnek ráadásul azért is örültem, mert tapasztalatlanságom miatt még nem szoktam hozzá a nagy méretekhez (Egyáltalán hozzá lehet szokni?), ráadásul hüvelyi orgazmusom még nem is volt soha, így igazán jól jött, hogy a csikló orgazmushoz használt technikámat fejleszthetem.

Az első gondolat, ami eszembe jutott a használata közben, az az volt, hogy jaj, de jó, végre nem fáradnak el az ujjaim. Rövid idő elteltével viszont rá kellett, hogy jöjjek, a rezgés bizonyos szintig eljut az ujjaimig, így hiába nincsenek aktivizálva, elzsibbadnak egy idő után. A zselés bevonat viszont igazán jóleső érzést biztosít, nem irritálja a bőrt sem, nem is beszélve a rezgésintenzitásról, ami állítható (így, név nélkül elárulom, hogy a legnagyobb fokozat jött be, amit az ujjaimmal nem tudok megcsinálni). Teljesen új élmény volt, olyan idegvégződéseket is stimulált a delfin fejecskéje, amitől akaratlanul is beremegett az egész combom. Az orgazmust pedig a megszokott módon késleltettem: amint a közelében voltam, abbahagytam, és csak az ötödik alkalommal engedtem útjára, ezzel megtriplázva az intenzitást.

Aztán most lehet köveket hajigálni, hogy ilyen dolgokra vetemedek, de ki is lehet próbálni, a pasiknak pedig nem besértődni, hanem beengedni az ágyba mindenféle segédeszközöket. Ugyan keveset tapasztaltam, de az pont elég volt ahhoz, hogy leszűrjem: nem áll folyamatosan a cerka, a köztes időt pedig el kell ütni valamivel."