"Á, ez kész" – mondta tesztelőnk a legújabb kiosztott szexcuccról, és ha rajta múlik, akkor az élménybeszámoló kimerül ebben a három szóban. Az ehető bugyiért cserébe viszont kénytelen volt érthetőbben megfogalmazni a tapasztalatát, így a szokásos rizsa után, miszerint egy 30 éves, fogorvos asszisztensként dolgozó lányról van szó, kiderült, leginkább röhögésbe fulladt a termék kipróbálása.

„Eleve a kinézete. Mint egy megkötős pelenka – noha talán a 70-es évek divatját próbálja felidézni, mindezt szerintem csak a praktikusság miatt, hogy szét ne szakadjon már a felpróbálás alatt. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni magam, hogy ebben pózolva várjam a pasimat, és minden bizonnyal utolsó alkalom lenne részéről is az együttlétünk, ha ebben az izében látna meg. Ha egyáltalán sor kerülne bármiféle együttlétre. Amit kétlek. Egy poénos játékként felfogva a dolgot persze bevállalta, hogy közösen osszuk meg a tapasztalatainkat, de innen, mellőlem üzeni, hogy beteg az, aki erre a bugyira izgul. (Holott tépett már le rólam foggal alsóneműt, és nem panaszkodott. Én sem.)

A termék egyébként meleg hatására olvad, ezért szinte egyből tapad és ragad, amint felköti magára az ember. Pont ott. Gyantának amúgy kiváló lenne, de még annak is drága mulatság, ha jól láttam, 1700 forint körül van egy-egy darab ára. Nekünk epres ízben jutott, de ez is leginkább a műanyagra hasonlít, vagy valami irtózatosan elcseszett nyalókára. Ám ez csak a kezdet, hiszen a teljesség kedvéért egy-egy darabot képesek voltunk nem csak megnyalni, hanem megrágni is. Ragad, nyúlik, förtelmes az utóíze, és ki tudja, milyen méreganyagokat tartalmaz. Nem ragozzuk tovább. Vannak olyan értelmetlen szexjátékok, amik poénosak legény- vagy leánybúcsú alkalmával – na, ez pont nem az a kategória. Ha ki akartok szúrni valakivel, garantált a siker."