Egy átlag pornófogyasztó minden bizonnyal ötven pornószínésznő nevét sem tudná felsorolni kapásból, ehhez képest a Genesis magazin százból állított össze a listát, és ezek még mindig csak azok a bigék, akik a legnagyobb sikernek örvendenek ebben a szakmában. Az nem derült ki, hogy a pornósokat milyen szempontok alapján rangsorolták, és ez leginkább a magazin munkatársainak szubjektív véleményét tükrözi, de lényeg, hogy az összes csaj szexel a kamerák előtt, mindenki legnagyobb örömére.

Az első helyet idén Sasha Grey tudhatja magáénak. Az 1988-as születésű pornószínésznő tavaly például a legjobb szopásért járó pornó Oscar-díjat is bezsebelte. Akiket Grey vaginája mellett esetleg a gondolatai is érdekelnek, azok a Twitteren olvashatják a bejegyzéseit, például, hogy mennyire bírná, ha Natalie Minx-et kényeztethetné orálisan, vagy, hogy levágassa-e a haját vagy sem.

A dobogó második fokára Jenna Haze dugta fel magát, aki egyébként mindössze 15 éves korában már ott is hagyta az iskolát, hogy szüleit anyagilag támogathassa. A színésznő év elején a Las Vegas-i pornógálán tett ígéretet arra, hogy örökké széttárt lábakkal marad "ebben a rohadt iparban", noha a tempóból visszavett, hiszen pasija miatt mostanában már csak csajokat vállal be.

Jesse Jane három év leforgása alatt lett ismert, ráadásul még mielőtt pornózni kezdett volna, már volt egy gyereke. Az ő sikereit most harmadik hellyel díjazta a magazin, személyisége állítólag olyannyira lehengerlő, hogy a botrányairól híres rádiós, Howard Stern rendszeresen meghívta műsorába. Jane szintén twitterezik, de Grey-vel szemben neki legalább van némi sütnivalója: a Cheri magazin szerkesztője, mindemellett pedig a Genesis, Ralph és a Buzz magazinba is ír néha, na meg saját műsora volt a Playboy TV-nél.

A lista Tera Patrick, Stormy Daniels és Bree Olsonnal folytatódik, a magazin honlapján kattintva pedig csekkolható az összes.