Olvasói teszt

"Állítólag az ánusz ma már elismerten a gyönyör egyik forrása, és csak egyszer kell, hogy megtapasztalja az ember az anális szexet, nem fog tudni lekattanni róla" - írta legújabb tesztelőnk, Anita, aki még annyit árult el magáról, hogy 25 éves, és a vendéglátóiparban dolgozik. "Nos, engem soha nem izgatott a dolog, és ami legjobban távol tartott a végbélen keresztül történő közösüléstől, hogy egészségügyileg káros lehet, hiszen mindennek megvan a maga rendeltetése: a hüvelynek és az ánusznak is. És akkor még az ezzel járó szagokról nem is beszéltem.

Aztán szerelmes lettem, de mint az állat, és már az első szexuális együttlétünk alkalmával kiderült, hogy a pasi igényelné az anált. Szerencsére megértette, hogy nekem ez nem megy, és nagyon megértőnek bizonyult. Bizonyíték erre, hogy már 3. éve vagyunk együtt, de be sem próbálkozott vele többet. Egy hónapja viszont a számítógép előzményeiben olyan linkekre bukkantam, amik análszex filmekhez vezettek, és ez picit megrendítette a bizalmam. (Félreértés ne essék, nem a pornóról van szó, hiszen szerintem minden egészséges férfinak szüksége van erre a műfajra, és hasznos tud lenni, ha napközben kielégíti magát, hiszen így hosszabb estére számíthat a nő.) Egyszerűen arról van szó, hogy elvártam volna tőle, hogy ne sunnyogja el a problémát.

Persze ezek után újra terítéken volt a téma – én terítettem -, és beadtam a derekam. Végülis nem mondhatom azt egy olyan dologra, hogy nem szeretem csinálni, amit ki sem próbáltam. A páromat pedig szeretem annyira, hogy legalább az igyekezetemet mutassam. Az első alkalommal az éles fájdalmat annak tudtam be, hogy nem bírok ellazulni, görcsös vagyok. Ráadásul nem készültünk eléggé, és mindössze egy testápoló volt kéznél a síkosításhoz, ami mondanom sem kell, semmit nem ért. A pasim farka még csak félig volt bent, de visítani kezdtem. A próbálkozást ezek után nem is erőltettük, mindaddig, míg a Velvetnél rá nem bukkantam arra a posztra, amiben kiderült, hogy mindenféle szexuális segédeszközök tesztelésére lehet jelentkezni. Amint kezemben volt az Easy Anal tubusa, már aznap este egy újabb lehetőséget felkínálva csábítottam át magamhoz a barátom.

Nem tudom biztosan, hogy a direkt erre a célra fejlesztett síkosító segített-e a problémán, vagy az, hogy a pasim több időt szánt az előjátékra (a nyelvével kényeztette a nyílást, és az ujjaival is hosszabban ügyködött), lényeg, hogy már csak furcsa érzés volt, amikor belém csúszott, de már nyoma sem volt az éles fájdalomnak. Ahogyan pedig ő fogalmazott: mint egy jó nedves, de nagyon szűk punci, olyanná varázsolódott a végbélnyílásom. Mondjuk állítása szerint a tudat, hogy másik lukban van a farka, okozza a fenomenális élményt – amitől perceken belül el is sült, így nem állt módunkban tesztelni, mennyi idő alatt szárad ki a szer.

Aztán, hogy én milyen tapasztalattal lettem gazdagabb? Elmondhatom, hogy legalább már nem fájt. De nem is élveztem, úgyhogy arra is kellene valami szert kitalálni a cégnek. Meg a folyamatos székelési inger megszüntetéséhez, ami nagyon zavaró volt az aktus alatt. Szagok viszont érdekes módon nem voltak, csak a zselé "illata" töltötte be a hálószobát, ami leginkább ahhoz a szaghoz volt hasonlítható, amiket a kórtermekben, orvosi szobákban érez az ember. Hogy a történetnek hepiend legyen a vége: próbálkozunk még. A tudat miatt pedig, hogy nem fáj, és a síkosító miatt már a berepedés kockázata is csökken, talán még arra is ráveszem magam, hogy élvezet nélkül hagyjam neki azt a pár perc örömöt néha-néha."

Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: kelemenh@index.inda.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.