Ugyan Ricardo Soli az, aki megteremtette a magyar pornóipar számára Boróka Ballst, inkább a pornóbige teljesítményének köszönhetően vált ismertté a menedzser neve. (Tehát nem Soli volt csaja Balls, hanem Balls expasija Soli.) Már ha nem vesszük a számításba azt a botrányát, ami idén januárban tört ki, amikor is Solit aktuális nője, Juliette Shyn mellől rángattak ki a rendőrök és adtak át a francia hatóságnak. A vád nemzetközi bűnszervezetben elkövetett emberkereskedelem volt.

Soli végül hazajött, az ügynöksége elúszott, és azokról a csajokról is már csak hallomásból értesül, akiket ő fedezett fel. Mint például Balls, akivel egy ideig együtt is éltek. Ugye emlékeznek, ő az a pornós, aki állítólag szűzen csöppent bele az iparba – vagyis félig-meddig, hiszen ártatlanságát még a legelső forgatás előtt elveszítette a film producerével, feltehetőleg magával Solival.

Az egykori menedzser a juj.hu-nak elmondta, hogy egy-másfél éve nem tartja a kapcsolatot a lánnyal, de úgy véli, Balls a barcelonai sikere óta végleg kiszállt a szexiparból. Hozzátette, volt csaja soha nem escortozott, legalábbis soha nem találtak róla az interneten hirdetést.

Ezzel szemben másik üdvöskéje, Madison Parker – alias Zsanett, akinek kicsi a melle és szereti, ha megkötözve dugják - kőkeményen nyomja, és az egyik legkeresettebb pornós lett Európában. Amúgy most épp Amerikában dolgozik, ahová egyre több cseh és magyar lány megy ki egy-egy jól fizetett dugásért a kamerák előtt.

Soli elmondta, hogy nem akar elejébe menni a dolgoknak, de úgy érzi, a tömeges „kivándorlás” miatt még meggyűlhet a csajok baja az amerikai hatóságokkal. És ő már csak tudja.