Nemcsak Koviékat, de a Tutti Frutti Party magazint is perrel fenyegeti Magyarország legnagyobb szája. Geronazzo Mária cirka másfél éve vált gang-bang hősnővé, és állítása szerint azóta nem kapta meg az őt megillető jussát. Közte és a pornóproducer között hónapok óta megy a civakodás, Kovi szerint az asszony száját minden bizonnyal az agyának egyik részéből tölthették fel, Geronazzo szerint pedig Kovács István akkor is évekig szerette azokat a hatalmas ajkakat.

A kétgyermekes anyuka meggyőződése egyébként, hogy filmje nem akkora bukás, mint ahogyan azt a Goldengate állítja. Sejtése szerint akár több ezren is lehetnek azok, akik emeltdíjas sms ellenében letöltötték a honlapról azokat a bizonyos jeleneteket, amiben kilenc férfit elégít ki. (Azért csak kilencet, mert a tizedik pasi megfutamodott a feladat láttán.)

Valami pedig csak lehet Geronazzo sejtése mögött, legalábbis érdekes, hogy ennyi idő elteltével, a nagy bukás ellenére is létezik olyan pornómagazin, ami képes felvásárolni a jogokat. Mert a Tutti Frutti megtette, a fene se tudja, milyen meggondolásból. Lényeg, hogy az asszony emiatt nagyon bepipult, és perelni akar, amiért a TFP 200-as számának melléklet DVD-jén az ő filmje is látható.

„Szerkesztőségünket sajnos személyesen nem kereste meg, hogy magyarázatot kérjen, mi is csak egy újságírótól értesültünk arról, hogy Mária tajtékzik, és perelni szándékszik bennünket” – közölte a pornómagazin. „Nos, nem értjük a felháborodását. A film 2008 júniusa óta egy emeltdíjas sms ellenében letölthető Koviék oldaláról. Nálunk, a Tutti Fruttinál is szerepelt már címlapon Mária anyaga, méghozzá a TFP 192-es számában szenteltünk 10 tömény oldalt a nagyszájú hölgy nem mindennapi szex-bevetésének. Most is teljesen legálisan jutottunk hozzá a filmhez – mégpedig úgy, hogy megvásároltuk Koviéktól. Ezt természetesen szerződéssel is tudjuk bizonyítani. Úgy hisszük, Geronazzo Mária ezúttal rossz ajtón kopogtat.”

A magazin ennek örömére egy rakat képet felpakolt a honlapjukra, csak jelezzük, nem muszáj ám megnézni.