Olvasói teszt

A 22 éves, színésznek készülő Réka úgy kezdte hozzánk írt beszámolóját, hogy megjegyezte: a kis vörös csiklóizgatónak már a kinézete elég volt a "kattanáshoz", hiszen, mint mondta, csak meg kell nézni az átlag kínálatot, és a külcsín miatt még a szextől is elmegy az ember kedve. "Ez a kis bigyó viszont maga a született elegancia, így nem volt kérdés, hogy a Velvet által felkínált lehetőségek közül emellett döntök. Ciki, nem ciki, de amint megkaptam és hazaértem, bedőltem az ágyba."

"Hónapok óta nincs pasim" - jegyezte meg a szerinte nem elhanyagolható tényt tesztalanyunk. "Nem tudom, hogy nőtársaim hogy állnak a kérdéshez, de nekem a homlokomra van írva a dugatlanság: ideges és szétszórt vagyok, elbőgöm magam a romantikus filmeken, és simán beizgulok arra, ha a metrón meglátok egy feszes férfi segget. Nincs mese, ki kell elégülnöm, és most örülök, hogy ezt inkognitóban tudom bevallani - így nem kapok hatalmas köveket az arcomba: nő létemre maszturbálni szoktam, bizony. A vibrijeimtől viszont már herótom volt, és amúgy is, általában a csiklómat izgattam, miközben a dildó ki-be járt bennem, szóval, már régóta vágytam már egy klitoriszvibrátorra.

Hű, most jön a reklám helye, de tényleg nem tudom lehúzni a kis vöröst. Kb. akkora, mint egy tampon, simán elfér a tenyérben, pénztárcában, és ránézésre meg nem mondaná senki, mi ez, és egyáltalán, mekkora erő lakozik benne. Három fokozatú. Mondanom sem kell, egyből a legerősebbel kezdtem, aztán megelégedtem a második fokozattal – mindez egy gombnyomással elérhető, és kész, agy kikapcs.

Aki próbált már ilyesmit, az tudja, miről beszélek, amikor azt mondom: persze, ez ugyan nem pótolja a partner nyelvjátékát, de bazijó dolog. Olyan idegvégződéseket stimulál, amit még természetes úton (pasi nyelvével) még nem éltem át, egyszerűen a talpamig hatolt az érzés. Mondjuk, az orgazmus előtt átfutott az agyamon, hogy mekkora kibaszás lenne már, ha pont most merülne le az elem, de nem merült.

Summa summarum, szép, praktikus, olcsó és eredményes, ínséges időkre kiváló, de eszembe sem jut egy pasit lecserélni erre. Viszont, ahogy olvastam, akár hereizgatásra is alkalmas, szóval, ideje lenne feladnom egy hirdetést, hogy: Csillogó vörös, vibrációs kényeztetőhöz partnert keresek.”

Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.