3 évig könyörgött az X-Clusive modellügynökség Cayenne Klein-nak, mire az beadta a derekát, és belevetette magát a pornóiparba. Pont akkor volt túl egy szakításon, így Ricardo Soliéknak igencsak könnyű dolguk volt - az emberkereskedelemmel vádolt producer nem csak a céghez, hanem saját ágyába is vitte legújabb védencét. A kiscsaj meg annyira bejött a felnőtt filmek rajongóinak, hogy fél év alatt sikerült megszereznie a legjobb produkciós ajánlatokat, és ezzel megelőzte az akkoriban szintén nagyon favorizált Boróka Ballst.

Klein kisasszony tehát cirka öt évig élte a pornósok életét, nyomták neki orrba-szájba (igen, análba is), aztán most kiderült, hogy neki is van szíve: szerelmes lett. Lassacskán megszűnt Cayenne-nek lenni, a magánéletében egyszerűen csak Ildikónak hívják, és a kamerák előtt szürke, horgolt kardigánban jelenik meg.

A juj.hu riporterének azért csak sikerült megszabadítania a csajt a zavaró felsőtől, így máris kellemesebben folytatódott a beszélgetés. Kiderült, Cayenne feladja a karrierjét új pasija miatt, pedig nemrégiben, egy másik interjúban pont arról beszélt, hogy inkább lesz sikeres pornószínész, mint sikertelen történelemtanár.

Ennek ellenére a szakmában szerzett negatív tapasztalatait is megosztotta: mint mondta, nap végére nagyon tudott fájni a puncija egy-egy keményebb munka után. Az interjú végére csak kiderült, hogy nem drasztikus váltásról van szó, a „szoftos” munkákat azért néha bevállal, aztán, hogy nála ez mit jelent, hónapok múlva biztosan kiderül.