Teljesen bezárja modellügynöksége kapuját az emberkereskedelemmel vádolt Ricardo Soli – derült ki a juj.hu legújabb videós anyagából. A pornóproducerrel mi is sokat foglalkoztunk az utóbbi időben, lévén, van abban valami izgalmas, ha egy januári reggelen a saját lakásában fegyvert szegeznek valakire, majd kurvapecérség vádjával elhurcolják. Solit végül a francia hatóságnak adták ki, ahol négy hónapig volt előzetes letartóztatásban. Már itthon van, de az ügynek még nincsen vége, és a sitten eltöltött ideje alatt modell lányai is úgy gondolták, továbblépnek. A konkurencia persze tárt karokkal fogadta a feltörekvő csajokat, Soli pedig jól profitáló alanyok nélkül maradt.

Ismerve viszont a producer rámenősségét és temperamentumát, nemsokára újabb szüzeket kecsegtet majd az ajánlataival. A stratégia évek óta kidolgozott és biztos, akár szórakozóhelyen is képes odamenni a soron következő felfedezettjéhez. Mint mondta, nem feltétlenül a pornózás emlegetésével kell kezdeni, hanem a modellkedés lehetőségével, és az igények felmérésével. Kiderült, ebben a szakmában teljesen mindegy, hogy a pornószínésznő szőke vagy barna, viszont a nagy mellek iránti kereslet erősödik.

Melyik ex-csaj a legjobb a négy pornós közül?

Soli üdvöskéjének lenni egyébként nagy kiváltsággal jár, már ha lehet kiváltságnak nevezni azt, hogy a producer szereti a saját ágyában is becipelni legújabb felfedezettjeit. Közülük eddig négyet mutatott be barátnőjeként, és ha már így alakultak a dolgok, kíváncsiak vagyunk arra, hogy az olvasók melyik bigét tartják a legjobbnak.

Kimondva ugyan nincs, de minden bizonnyal Soli nevéhez fűződik Boróka Balls szüzességének elvétele is. Erről ide kattintva bővebben olvashat, nem mellesleg még a casting is megörökítésre került, ahol Balls a mellbimbóját „bögyörgeti” az erdőben.

És itt van Cayene Klein, akit ugyan három évig fűzött, mire a lány pornózásra adta a fejét, de az ő esetében is sikerrel járt végül. Ezek után sokáig együtt is voltak. Klein kisasszony viszont most már másba szerelmes, és ahogyan azt megírtuk, emiatt már csak szoftpornót vállal be.

Nem maradt ki a sorból Juliette Shyn sem, aki abban az időben melegítette Soli ágyát, amikor a férfit letartóztatták. Akkor még a nyilatkozataiból is úgy tűnt, hogy kitart a producer mellett, de Soli legutóbbi beszámolója szerint a csaj kihasználta és átverte őt.

Emlékeznek még arra a botrányra, amikor a Hősök terén forgattak pornófilmet a járókelők, turisták szeme láttára? Ennek felfrissítésére itt a film, és minden bizonnyal nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ez a művésznő is Soli farkán landolt párszor. Angelina Crow a neve amúgy.