Múltkor az egyik kedvenc, legfőképp 18-as karikás blogomat olvasgatva jutottam el egy kanadai felméréshez, ahol arra próbáltak választ kapni a kutatók, hogy milyen összetevők is kellenek az optimális szexhez. Ismerősöm egyébként Kovi egyik tesztjét hozta fel példaként, vagyis, inkább ellenpéldaként, amiben a producer arra volt kíváncsi, hogy milyen pornófilmet favorizálnának a női fogyasztók. Ezt kutatván olyan kérdéseket tett fel, miszerint milyen testalkatú szereplők legyenek benne, hova spricceljen a pasi, stb.

Ön számára melyik a legfontosabb tényező a jó szexhez?

Szóval, a leányzó inkább a kanadai felmérésről szóló cikket linkelte a carnalnation.com-ról, minden bizonnyal azért, mert javarészt egyetért a kutatás eredményével, amiben 64 szereplő vett részt: húsz szexológus és negyvennégy tapasztalt (jó szexet tapasztalt) alany. A végeredményt nyolc pontba szedték, véleményük szerint a kék keretben felsorolt dolgok kellenek az igazán jó szexhez. Érdekesség, hogy az intenzív testi élményt, az orgazmust, a vágyat és a vonzódást csak másodlagos tényezőként azonosították, kevesebben említették meg, vagy meg sem említették, mint fontos tényezőt.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az olvasók szerint a listából melyik számít a legjobban, illetve érdekelne minket a szavazatok alapján kialakult sorrend is. Ne habozzon hát, szavazzon arra, ami az Ön számára az elsődleges egy szexuális kapcsolatban! Ha van ezek között olyan.