horoszkóp
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Mennyi ideig tart egy jó önkielégítés?

2009.12.20. 19:20 Módosítva: 2009-12-20 20:46:24

Nagy Zoltán, a romániai Goldengate főszerkesztője volt pár nappal ezelőtt Kovács Kovi István vendége, a producer pedig kapott az alkalmon, és videóra vett egy komoly szakmai beszélgetést. Nagyról egyébként annyit érdemes tudni, hogy szinte ugyanazt csinálja a pornóoldal szerkesztésén kívül, mint Kovi, vagyis felnőtt filmekkel foglalkozik - mivel Romániában is elenyésző azok száma, akik ebben az iparban dolgoznak, szintén az egyik legismertebb figura a szakmában.

szex

Szóval, amikor két pornóproducer összedugja a fejét, akkor annak a beszélgetésnek általában a saját műfajuk a fő témája, szó volt tehát a magyar és a román pornós csajokról, na meg arról is, hogy mit jelent pontosan sztárnak lenni Európában. Többek között a pornó válságáról is beszélgettek, és kiderült, nem csak Magyarországon, hanem Romániában is elég ciki helyzet alakult ki. Érdekes amúgy, hogy Nagy szintén az amerikaiakat szedte elő, mint minden bajnak forrását, szerinte ugyanis ők azok, akik telenyomták a piacot olyan filmekkel, aminek nincs témája, hiányzik a sztori, és szimpla kefélős jelenetekből áll össze a produkció.

Ön mennyi ideig maszturbál?

 • 106
  0-1 perc
 • 1053
  1-5 perc
 • 1474
  5-10 perc
 • 992
  10-20 perc
 • 402
  20-30 perc
 • 535
  30 percnél több.
 • 394
  Nem maszturbálok.

És hát ebből kifolyólag egyből képbe jött az ingyenes pornóvideó-megosztó. Nagy szerint a fogyasztók többségének pont elég az a honlapokra feltöltött fél-egy perces bejátszás arra, hogy kielégüljenek. Mondjuk, a mai rohanó világban ez nem is túl meglepő, de azért kíváncsiak vagyunk arra, hogy olvasóink hogyan vélekednek erről a dologról. Valóban elég ennyi idő az önkielégítéshez? És ha igen, miért csak ennyi? És ha nem, miért nem elég? Önnek mennyi idejét veszi el egy jó maszturbálás?

Kovi és Nagy Zoltán beszélgetése amúgy ide kattintva teljes egészében megnézhető.