horoszkóp
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Szopás-rekordkísérletre készül egy magyar csaj

2010.01.19. 09:24
| Módosítva: 2010.01.19. 12:03

Gyönyörű reggelre virrad Magyarország február 20-án, ugyanis a Tutti Frutti jóvoltából szopás-rekordkísérlet kerül megrendezésre aznap. Az esemény főszereplője egy húszéves csaj lesz, aki azt vette a fejébe, hogy annyi pasit fog kielégíteni, amennyit csak bír. A vállalkozó szellemű Leiláról egyelőre képet nem közöltek, a magazin honlapján még csak a felhívás olvasható, de a szerkesztők ígérik, hogy hamarosan mindenki láthatja, hogy kiről is van szó.

mouth

Addig is várják azoknak a pasiknak a jelentkezését, akik farkukat adnák a nemes cél érdekében, a tervek szerint minimum száz résztvevőre számítanak.

Ön jelentkezik?

  • 1987
    Igen.
  • 3911
    Nem.
  • 942
    Még nem tudom.

„A rekordkísérletben való részvétel feltétele: betöltött 18. életév, alapvető higiénia, felső korhatár nincs, csak légy „kemény” és potens! Részvétel díja 1000 Ft, amely február 20-án, érkezéskor a helyszínen fizetendő” – olvashatjuk a portálon.

Úgy tudjuk, Magyarországon még nem volt ehhez hasonló spricc-maraton – mindenesetre Leilának kemény edzésre lesz szüksége, ha nem akar úgy járni, mint a német pornós: Blonde Cora szintén szát férfit akart kielégíteni egy hamburgi pornómoziban, ám a hetvenötödik orális fixálás után összeesett, és elájult.

Értékeljen és nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Mondja el melyik, és nyerjen értékes ajándékaink közül!

Ajándékozzon utazást karácsonyra!

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Válasszon szállásutalványaink közül egyet!