A playmate-ek a legkelendőbbek egy bukaresti spermabankban – mármint a férfiak az ő képmásukra szeretnek leginkább rejszolni a magánszobában – írta a manna.ro a Libertatea román nyelvű magazin forrása alapján.

A román pasik – akiknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük ahhoz, hogy elvonulhassanak a pucér lányokat felsorakoztató magazinnal és egy kispohárral a kezükben – ráadásul egy magyar lányra, Andreea Manteára izgulnak a legjobban. Legalábbis ez derült ki abból a felmérésből, amit a Libertatea készített egy alkalommal. Második helyen a közkedvelt román szappanopera színésznő, Nicoleta Luciu végzett, a harmadik pedig szintén egy színésznő, Ileana Lazariuc lett. Az elélvezni vágyó pasik negyedik nagy kedvence Ana Maria Ferentz, őt pedig Gina Pistol követi.

Melyik nő a legizgatóbb?

„Nem tudtam ellenállni, amikor megláttam Andreea Manteát. Felizgultam, amint megérintettem. Vele nem volt sok időre szükségem, pár perc alatt végeztem” – nyilatkozta a lapnak az egyik spermadonor. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a román férfiak kedvenceit nézegetve Ön melyik lányt találja a legizgatóbbnak (Szavazzon!), illetve elő a magyar nevekkel is, és írja meg nekünk, melyik hazai celeb fotóira tud(na) leghamarabb spermadonorrá avanzsálódni.