Olvasói teszt

Brigitta, 25 éves idegenvezető olvasónk az, aki múlt héten egy vibrátorral lett gazdagabb a Muffin jóvoltából. Tapasztalatát természetesen ő is megörökítette az utókor számára:

"Kezdeném azzal, hogy nem a LELO Mia az első vibrátorom, és ebből a márkából is beszereztem már párat, így van jócskán összehasonlítási alapom. Félreértés ne essék, nem vagyok vibrifüggő, mindössze egy hedonista szingli nő. Amikor megkaptam a választási lehetőséget is a szexcuccok közül, elsődleges szempont volt, hogy végre olyan játékszert válasszak, ami kicsi, de erős. Vagyis: elfér egy retikülben is akár, de vadul rezegjen. Amúgy csiklóorientált vagyok, vagyis a korábbi méretes dildókat is a klitoriszom izgatására használtam, ezért egyáltalán nem sértődtem meg, amikor egy 11 centis utazó vibrátort nyomtak a kezembe, hogy számomra tutira ez lesz az ideális. A Mia külsejéről még annyit érdemes tudni, hogy teljesen úgy néz ki, mint egy rúzs. Ha véletlenül kiborul a táska, senkinek nem fog feltűnni, hogy egy szexjátékról van szó.

Nem tagadom, otthon az volt az első, hogy magamra zártam a lakást, és nagyjából fél órára töltőre tettem legújabb barátomat. Igen, töltőre. Merthogy a LELO-ban pont azt bírom, hogy nem kell elemet venni/cserélni, sőt, a Miát számítógépre is lehet csatlakoztatni. Szóval, bugyi lehúz, ágyba dőlés, nagyterpesz és start. Egyszer, az egyik pasim megkérdezte, hogy melyik a jobb: a vibri vagy a nyelve. Állítólag a válasz nagyon diplomatikusra sikeredett, de az az igazság, hogy nem lehet sorrendet felállítani: más. Persze, ha adott a lehetőség, inkább egy férfi feje legyen a lábaim között, de a vibrátor olyan idegvégződéseket is tud stimulálni, amire ember nem képes. Ez van. És ez van a Miánál is. Azt hittem, a rezgés jóval finomabb lesz, mint a nagyobb testvéreinél, de erről szó sincs, ugyanolyan erőbedobással juttat a csúcsra. Amit egyébként utálok, és megoldást még senki nem fejlesztett ki rá, az az, hogy a maszturbálás végére teljesen elzsibbadnak az ujjaim a rezgés miatt. Ideális annak, aki nem akar hatalmas és nehéz dildóval cicózni, és bukik az eleganciára. A mocskos részletekbe senkit nem avatok be, lényeg: 6 perc alatt képes kielégíteni, ami nálam nagy szó."

A terméket a vagyaim.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.