A Tutti Frutti Party és a Privát Szex Club szerkesztője saját blogot is ír, ahol nem túl meglepő módon szintén a szex áll a középpontban. Wally nemrégiben készített egy nem reprezentatív felmérést pár önként jelentkező pasi közreműködésével, akik már igénybe vették prostituáltak szolgáltatásait. Vagyis a bloggerina arra volt kíváncsi, milyen a dugás annak, aki fizet érte.

"A Tutti Frutti oldalára tettem ki egy felhívást, hogy olyan pasikat keresek, akik szívesen válaszolnának a témával kapcsolatos kérdéseimre" - mesélte a Velvetnek Walter Anna. "A Tuttiban több mint 10 éve csinálunk interjúkat a hirdető csajokkal – vagyis kurvákkal – és az jutott eszembe, meg kéne kérdezni a pasikat is, mik a tapasztalataik. És ez lett belőle. A kérdések a hirdető csajokra vonatkoztak, nem az útszéli kurvákra, akik három ezerért leszopják a hapit. Háromféle kurvakategória van: az útszéli, aztán a lakáson „rendelő” (ez a középszint), és van még a luxuskurva. Sajnos az utóbbi fogyasztói kört nem tudtam meginterjúvolni, mert a TFP-t leginkább a középréteg olvassa. Pedig érdekes lenne, hogy aki 100 ropit fizet egy nőért, az mit vár el a pénzéért."

Wally válaszadói között a kezdőtől a rutinos kurvázóig széles volt a skála, volt olyan férfi, aki már több mint kilenc éve rendszeresen látogatja a prostituáltakat. A bloggerina 30 kérdést tett fel, ebből ragadtuk ki a két  legérdekesebbet:

27. Kérek egy pozitív példát, valami különlegesen kellemes emléket, ami hirdető csajnál ért téged.

„Csók a számra amikor elköszönt.”

„A pisi szex örök emlék, és nem biztos, hogy ezt máshol megkaptam volna.”

„Megengedte, hogy kinyaljam.”

„Ő volt felül lovagló pózban és úgy nézett rám hogy láttam hogy nagyon élvezi.”

„Óvszer nélkül engedte h a mellére élvezzek.”

„Volt egy olyan lány, akinek különlegesen szép puncija volt, amilyet eddig sosem láttam. Különlegesen szép nagy ajkai voltak, belül rózsazsín volt de a széle barnás. Nagyon szépnek találtam.”

„ Utána bejött velem a fürdőszobába és beszélgettünk, amig lezuhanyoztam.”

„Egyszer az egyik hölgy annyira kedves és közvetlen volt, illetve azt éreztette velem, hogy ő a barátnőm amit egy pillanatig el is hittem.”

„Na hálistennek ilyen több is volt, és talán itt a legnehezebb válaszolnom a kérdésedre. De talán a legkülönlegesebb emlékem az a lány, aki a saját autójával hazafuvarozott. De ez egy nagyon hosszú sztori, 3 mondatba bele se fér. És nekem az is tetszett, amikor annak idején 30 percre fizettem be (kivételes ritka eset) és hamar elmentem, a hölgy pedig nem búcsúzott el tőlem azonnal, maradtam még nála, beszélgettünk, megkért, hogy masszírozzam meg, na azóta egyes lányokat a 2 menet közti szünetben szeretek megmasszírozni."

28. … és kérek egy negatív élményt is.

40 %-nak nem volt negatív élménye. Voltak, akik azt említették, hogy a fotón szereplő hölgy fiatalabbnak látszott, mint az, aki aztán a lakásban fogadta.

„Egyik lány még nagyon a legelején gumi nélkül kezdett el szopni, mikor szóltam neki hogy nem így volt megbeszélve, még neki állt feljebb, és ráadásul dupla pénz akart kérni, mert hogy ő gumi nélkül szopott, és úgy drágább. Mikor nem akartam fizetni, felhívott valakit, azt mondta addig nem enged ki amíg a fiúja meg nem jön. Úgy tudtam kijönni, hogy én a rendőrséggel fenyegetőztem. Utána majdnem egy évig nem is voltam lánynál."

További részleteket ide kattintva olvashat.