Olvasói teszt

Miután kiderült, hogy egyik tesztelőnk a férje féltékenységi jelenete miatt nem próbálhatta ki a We Wibe G-pont és csiklóvibrátort, tucatjával érkeztek a szerkesztőségünkbe a levelek, akiknek írói szívesen vállalkoztak a feladatra. Közülük választottuk ki Líviát, aki biztos, ami biztos, előtte megbeszélte a pasijával a dolgot, és Péter is örömmel állt rendelkezésre - ahogyan eddig is.

"Az utóbbi évek alatt számtalan szexuális segédeszközt kipróbáltunk, az ágyneműtartónk tele van mindenféle dolgokkal" - írta Lívia. "Mindkettőnk számára az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatban a szex, és mivel ezen a területen rengeteg időt és energiát fordítunk egymásra, nem lehet véletlen, hogy több mint nyolc éve vagyunk együtt. És még mindig nem unjuk egymást, még mindig mindennapos a kölcsönös kielégülés., ez pedig többnyire a játékszereknek is köszönhető.

Szóval We-Wibe: amikor először fogtam a kezembe ezt a biszbaszt, el nem tudtam képzelni, hogy ezzel mit és hogyan. Pedig, mint mondtam, már sokféle segédeszköz volt a kezemben, a legidétlenebbtől a legbizarrabbig. Ez is elég bizarrnak tűnik, de mindenképp elegáns, és anatómiailag letisztult formával rendelkező. Mint kiderült, ez nem is egyszemélyes játékszer, hanem valóban szükséges hozzá egy partner:

Az eszközt úgy kell elhelyezni a puncinál, hogy az egyik vége a hüvelyben legyen, a másik pedig a csiklónál, mindezek után pedig a péniszt is be kell tenni a hüvelybe. Innentől kezdve a hímvessző hol a G-pontot, hol a csiklót stimulálja, miközben az sem elhanyagolható tény, hogy a hüvelyben nagyobb telítettség érzetet biztosít azáltal, hogy mitegy "megvastagítja" a péniszt. Ami először problémát okozott, de könnyen áthidaltuk, hogy nem találtuk, hová lehet a töltőt csatlakoztatni, és csak a használati utasítás elolvasását követően jöttünk rá, hogy az orvosi szilikon alatt van elhelyezve a nyílás (nagyon trükkös). Ugyanez a helyzet a nyomógombokkal is, ügyesen ki kell tapogatni a dolgokat, de onnantól kezdve 9 fokozat közül lehet választani. És ez nemcsak a sebességet jelenti, hanem a rezgés típusát is.

Valóban kellemes élmény, bár én korábban és most sem éltem át a G-pont okozta orgazmust, pedig bíztam ebben a szerkentyűben. A csiklóorgazmusom viszont nagyjából a tízszerese volt, mint szokott lenni, hála az intenzív pulzálásnak, és ahogyan azt fentebb említettem, a hüvelyben is teljesen más érzés a We Vibe közreműködésével. Ami nagy kár, hogy mindezt egyelőre csak misszionárius pózban lehet alkalmazni."

A terméket a vagyaim.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.