Még mielőtt adásba került volna a Zana József főszereplésével forgatott Édesnégyes múlt heti szériája, a Velvet lebuktatta a 63 éves versenyzőt, aki granny pornósként egészítette ki szerény nyugdíját - most pedig egy-két szemfüles olvasónknak köszönhetően újabb háremhölgyről derült ki, hogy nem bánja, ha fizetnek szexuális szolgáltatásaiért.

A Zsóka nevű háromgyerekes asszonyról legelőször az az információ érkezett, hogy egy prostituáltakat hirdető oldalon, a rosszlanyok.hu-n szerepel Szandy névvel. A honlapra több pornográf képet is feltöltöttek, a szolgáltatás értékeléséből pedig kiderül, hogy azok a férfiak, akik meglátogatták a nőt, valóban azt kapták, aki a fotókon szerepel. "A Hölgy esztétikai értelemben véve nem egy mai tyúk, de amit az ágyban művel az remek:) Ha akarod enyhébb dominát is előad:) Érdemes kipróbálni..." - számolt be élményeiről az egyik hozzászóló. Zsóka adalapjáról egyébként kiderül az is, hogy több férfit, nőket és párokat is bevállal, és nem áll tőle távol a szado-mazo és a bizarr szex sem.

Mindezek után az is kiderült, hogy a versenyző nemcsak prostituálként keresi a pénzét, hanem a pornóba is belekóstolt. (Ide kattinva azt is megnézheti, ha nagyon akarja.) Természetesen szerettük volna megkérdezni Zsókát is arról, miért titkolta el múltját (jelenét?) a TV2 nézői előtt, de ő az első kérdés elhangzása után lecsapta a telefont.

Koltay Tamás, a csatorna szóvivője úgy nyilatkozott az ügyben, hogy nem vizsgálták a szereplők múltját, így Zsókáét sem. "Olyan embereket kerestünk az Édesnégyesbe, akik odavannak azért a celebért, aki mellett feltűnnek a képernyőn, nyitottak egy új kapcsolatra és képesek fesztelenül viselkedi a forgatások alkalmával. Magunk is meglepődtünk, amikor kiderült, hogy egyikük felnőtt filmekben látható, a másik szereplő pedig a világhálón fedi fel bájait."