Olvasói teszt

"Szeretettel gondolunk a tojásra: húsvét, kinder-meglepetés meg ugye a saját heréink - felnőtt - és gyereklétben egyaránt jelen van a forma és a titokzatosság. Vajon mi lehet a héj alatt?" - kedte beszámolóját Áron, aki ezt a Tegna Egg Wavy Orgazmustojást kapta a Muffintól tesztelésre. "Én tudtam, hogy most éppen szexuális segédeszköz, de tippelni sem voltam képes, hogy prosztata masszírozó fiúknak vagy valami zizegő biszbasz a lányoknak. Lehántva a fóliát és szétpattintva a fehér műanyagot egy tintahalra emlékeztető szilikonos valami fogadott.

Az alján nyílást találtam, amibe síkosítót tömtek. Reménykedtem egy használati utasításban, de úgy tűnik a gyártó a céltudatos, előre informált vagy a kreatív, megoldást kereső vásárlókban bízik. Végül papír nélkül is rájöttem a tojás titkára: tulajdonképpen ez egy diszkrét műpina. A hangsúly a diszkréten van: nem testszínű, nincsen mesterségesen formázott szeméremajka, sőt, akkor sincs pánik, ha kinn felejtjük az éjjeliszekrényen vagy a fürdőszobában. Tessék faarccal gyakorolni a hazugságot: "elnézést, visszaböffentettem a tintahalat."

Használata rendkívül egyszerű: pár csepp gélt bele kell engedni, majd bemerevíteni a farkat; félkemény vagy puha pöcsre nem lehet ráhúzni. Arra érdemes figyelni, hogy a tenyérre ne nyomjunk síkosítót a felállítási folyamat alatt - sima felülete miatt a masztitojást száraz kézzel jó kezelni. A belseje kellemesen recés és finom puha, rendkívüli módon bizsergeti a makkot és annak érzékeny alsó peremét. Kinek ajánlanám? Bárkinek, de a kamaszoknak és magányosoknak akár ingyen osztanám. Komolyan, sokkal erősebb és gerinckiszakítósabb vele az orgazmus, mintha csak úgy kézzel nekiállnánk. Őszintén - bocs lányok -, még a lelkes franciázások 95 százalékánál is finomabb; aki ezzel kezdi a szexuális önfelfedezést, biztos, hogy magasra teszi a kéjérzet alsó érintőjét. Közös játékokhoz sem rossz, senki nem mondta, hogy csak egyszemélyes örömforrás. A partner keze is kényeztethet vele, és ha kijut nyalogatás heretájékon, akkor az már, hű...

Kifordítva a csiklóra sem lehet rossz. Habár ezt nem próbáltuk, de annyira finom, puha, hogy ideális masszírozónak tűnik lánykák számára is. Csak bele kéne dugni két ujjat a rugalmas kis tömlőbe, és tenni a megszokott mozdulatokat. Nincs benne semmi komplikált, ettől zseniális. Elcsomagolva pont annyira tűnik perverznek, mint egy teatojás, de szakszerűen használva nagyon rafinált ingerbombát dob az ágyékra. Ára nem vészes, 1990 forint, ennyit simán megér. Az egyszerű használathoz egyszerű tisztítás jár: kifordítva le kell öblíteni, aztán már lehet is szárítani. Csak ne hagyjuk elő - van, aki nem bírja a tintahal látványát."

A terméket a vagyaim.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.