A TMZ legfrissebb híre szerint egy pornószínésznő volt jelen aznap éjjel, amikor Charlie Sheen ittas – meg nem erősített hírek szerint drogos - állapotban szétverte a Plaza Hotelben bérelt lakosztályát. A Capri Anderson (anyakönyvi nevén Christina Walsh) művésznévvel futó csajt a színész a szálloda bárjában szedte össze, rövid időn belül szobán kötöttek ki, ahol Sheen tombolni kezdett, Andersont pedig pénztárcája ellopásával vádolta. Egyes források szerint a lány ekkor félelmében a fürdőszobába menekült, más újságok tudni vélik, hogy a szekrénybe zárva találtak rá a rendőrök, meztelenül.

Andersonnak viszont nem ez fáj a legjobban, hanem, hogy a sajtó prostituáltként emlegette őt a sztoriban. A csaj felháborodottan közölte, hogy ő nem kurva, hanem pornószínésznő. A jelek szerint ráadásul jó munkásember, 22 éves, zsenge kora ellenére már több mint száz felnőtt filmben szerepelt, kislányos alkata és arca miatt előszeretettel alkalmazzák tinipornónak eladott produkciókban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Anderson tervez-e feljelentést a színész ellen, akinek köszönhetően nem sokat kellett dolgoznia ahhoz, hogy közismert pornós legyen.