horoszkóp
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Kelemen Anna Kelly Lenox néven pornózik

2010.11.16. 09:22 Módosítva: 2010-11-16 09:23:01

Kelemen Annát sosem zavarta, ha lekurvázták, ha azzal szembesítették, Dubaiba jár dolgozni, mindig felvállalta, hogy pénzért szexel. Ezzel más hírességek még viccelődnek is, Hajdú Péter azt nyilatkozta, feltehetően azért nem ment el a műsorába beszélgetni, mert jobb ajánlatot kapott valaki mástól. Hajdú Pétertől azt is tudjuk, hogy Anna a testét 1000 euróért árulja.

A méhkirálynő a kutyája körüli zűrzavar közben eltűnt, most újra hallunk róla. Kelemen Anna internetes pornó oldalakon látható ismét Kelly Lenoxként ,  ahogy két férfivel análisan, orálisan, vaginálisan szexel. A pornózásra okot adhat az, hogy nyolcmilliós kártérítést követel tőle a kutyatámadást elszenvedő szomszéd, Zsuzsa néni.

Kelly Lenox, aka Kelemen Anna egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, akiben felmerülne, hogy mégsem Annát látja a több mint húsz perces pornófilmben, hasonlítsa össze a botrányhősnő mellbimbóit, melyek elég egyediek.