Amíg a hatvanas éveket hosszú, már-már elnyújtott dugások és bozótszőrös muffok jellemezték, a kilencvenes években fazonírozott, olykor csupasz vaginákat, és rövidebb, de annál akciódúsabb jeleneteket látni a pornófilmekben.

A '20-as évek és a burlesque

A huszas évekből fennmaradt szexfilmekben Burlesque címszó alatt játszottak a lányok meztelenül, rázták a melleiket és többnyire volt rajtuk ruha. Ekkor látni először afro-amerikai vagy más etnikai nőt a  klasszikus szexvideókon. Konkrét nőideál nem volt, a kor divatjának megfelelő frizurával, fűzővel, harisnyatartóval és melltartóval szerepelnek az inkább erotikusnak nevezhető videókon. A női test természetesen teljesen életszerű. A korhoz méltóan vékony nőket nemigen látni a korai pornókban.

Vintage vaginák és hatalmas mellek a '30-as években

Ma már klasszikus, a korszaknak megfelelő ruhák, festett szőke haj és vintage-nak mondható, szőrös muffok jellemzik a harmincas évek pornószínésznőit. Hatalmas, igazi, természetes melleiket rázták a filmekben a nők, folytatva a húszas években látottakat. A filmekben jellemzően férjet és feleséget alakítottak a szereplők, a szexjeleneteknek is főleg ők voltak a főszereplői. Akadnak hardcore jelenetek közeli képekkel.

A '40-es években már nem csak lakásban dugtak a szereplők

Klasszikus, igazi, élethű mellek – a korai szexvideók bizonyítják, hogy a világon nincs két egyforma természetes mell – jellemzik a negyvenes években készült pornófilmeket. A főszereplő feleségek többnyire otthon vannak a filmekben, az akció sokszor azonban nem a négy fal közt történik, hanem a természetben. Afro-amerikai szépségek is felbukkannak a filmekben. A női test életszerűbb mint bármikor, a szőrös muffok divatja a negyvenes évek.

Pin-up lányok a szexfilmekben, az '50-es években

A korszak pin-up lányainak stílusa a korai felnőttfilmekben is visszaköszönnek. Ez a korszak teremtette az első pornósztárokat, Bettie Page, Candy Barr, Diane Webber, Busty Belle voltak a világon az elsők, akik erotikus- és/vagy szexjeleneteikkel világszerte híressé váltak. A lányok itt elkezdtek szőrteleníteni, de a keresztényi elveket még mindig követték az ötvenes évek filmjei: továbbra is feleségeket alakítva perverzkedtek a nők.

Csoportszex és hippik jellemzik a '60-as évek pornófilmjeit

A swingerezés, a csoportszex először lendül meg ebben az időszakban – ahogy az életben is. A pornószínésznők a feleségeken túl kiéhezett, kéjes stopposokat is alakítanak, jellemzően bozótosan szőrös a vaginájuk, óriásiak a mellbimbójuk. A hatvanas évek felnőtt filmjei sokszor házi videóra hajazó felvételek, hosszúra nyúlt dugásokkal és szopásokkal. Közeli, nagyon nagyon közeli képekkel.

Óriási, bozontos fanszőrzet a '70-es években

Linda Lovelace (Mély torok) és Sylvia Kristel (Emanuelle) időszaka ez, és a diszkóé persze. Így a korszaknak megfelelően nagyhajú afro-amerikai nőkkel, retro párokkal, kéjes kukkolókkal újított a pornóipar. A nagyhajú divat nem csak a nők fején látszik, hanem a muffokon is, minden eddiginél nagyobb, olykor óriási szőrzettel dugnak a hetvenes évekbeli pornós csajok.

Beach hangulatban dugtak a bikinis csajok a '80-as években

Bikinis csajok, beach hangulat, szex suli után/helyett, jóval kevesebb fanszőrzet mint a hetvenes években, hatalmas mellek és gangbang jelenetek jellemzik a nyolcvanas évek pornófilmjeit.

Fazonírozott fanszőrzetet látni a '90-es évek filmjeiben

Elizabeth King és Jenna Jameson nevei pont elegek ahhoz, hogy emlékezzünk a kilencvenes évek pornóira. Akkoriban már erősen szőrtelenítettek a pornószínésznők, ekkor jött divatba a  playboyos szőrzet – csík a szeméremajkak felett – és egyre több filmben szerepeltek plasztikázott mellű nők. Mindez a 2000-es évekre csak fokozódott.