Charlie Sheen kicsit sem él másképp, mint az a Charlie, akit a Két pasi meg egy kicsi sorozatban alakít, és ezt mindig sikerült bebizonyítania. A legutóbbi, 36 órányi tivornya pornósokkal, piával és kokainnal az e téren edzett színészt is megviselte – sérvvel szállították kórházba. A bulin egyes résztvevők elmondása szerint arról beszélt, pornós háremet, pontosabban pornós családot szeretne létrehozni, az az álma, hogy kedvenc pornósaival együtt éljenek mint egy nagy család. A Houstonpress összeszedte Charlie Sheen – született Carlos Irwin Estevez – kedvenc pornósait.

Chloe Jones

Nem ez az első eset, hogy a kurvapecér színész pornósokkal kokainozik és szexel, pár évvel ezelőtt azzal is megvádolták, közrejátszott abban, hogy Chloe Jones túladagolta magát és meghalt 2005-ben. A houstoni születésű szőke felnőttfilmes 2001 és 2004 között volt aktív a pornóiparban, emellett escortozásból élt. Így keveredett Charlie Sheen mellé, 2005 januárjában eladta a sztorijukat, és nyilvánosságra hozta, 15.000 dollárért térdelt és szerette a színészt. Charlie Sheen szóvivője tagadta mindezt, állítása szerint Sheen és Chloe Jones nem találkoztak 1996 óta. A pornós egyébként három gyerekét és férjét hagyta el a nagyvilági életért, drogokon, gyógyszereken élt és ebbe halt bele.

Melanie Rios

A barna hajú pornós ott volt a 36 órás tivornyán Charlie Sheennél Kacey Jordannel együtt. A Twitter oldalára kiírta, mennyire másnapos, de azt nem, hogy milyen buliban volt pontosan. Melanie Rios Melanie Jane néven is pornózik.

Kacey Jordan

A szőke pornós vidáman twittelte Charlie Sheen bulijának egyes részleteit, többek között a színész dohányzóasztaláról készült fotó is neki köszönhető. Azt is ő szivárogtatta ki, hogy Charlie Sheennek szinte csak pornófilmjei vannak, és azt is tőle tudni, hogy válltáskában hozta a drogfutár a legalább öt csomag kokaint, amik egyenként akkorák voltak, mint az ökle. Kacey Jordan neve felmerült már Britney Spears volt férje, Kevin Federline mellett is, a pornós nemrég azt nyilatkozta, volt, hogy ő vigyázott Britney Spears gyerekeire.

Michelle "Bombshell" McGee

Nem Kacey Jordan az egyetlen, akinek Charlie Sheenen kívül más sztárral is viszonya volt, az agyontetovált, fekete hajú fétismodell, Michelle McGee Sandra Bullockot szakította el a férjétől, Jesse James-től. A webkamerás pornóoldalon dolgozó Michelle McGee elismerte, hogy január elején az AVN Awards buliban Charlie Sheennel volt, de arról nem nyilatkozott, kokainoztak-e vagy piáltak-e együtt.

Bree Olson

Az AVN Awards díjátadó gálán Charlie Sheen társaságában mutatkozott a szőke pornós. Az 1986-os houstoni születésű Bree Olson, ha lenne, joggal nyerhetné el a legmocskosabb twitterező díját. Bree Olson napjaink pornós üdvöskéje, minden évben nyer valamilyen díjat a pornóoszkáron, 2008-ban a legjobb anál jelenetért díjazták, 2009-ben a weboldaláért érdemelt AVN díjat, idén pedig a legjobb leszbikus hármas akciójáért vihette haza a szobrot.

Capri Anderson

Tavaly ősszel Charlie Sheen és Capri Anderson New York-i vad éjszakájuknak a rendőrség vetett véget. Charlie Sheen akkor a szállodában szedte fel a pornószínésznőt, majd végül némi alkohol és drog fogyasztása után nem találta a pénztárcáját, és alkalmi partnerét vádolta meg azzal, hogy ellopta. Sheen felforgatta a lakosztályt, a pornós pedig a fürdőbe zárkózva hívta a biztonságiakat. Capri Anderson az ügy során azt fájlalta, hogy kurvaként írtak róla, pedig ő pornószínésznő.