Ha pornóról van szó, akkor egyből mindenkinek az a kép jelenik meg lelki szemei előtt, hogy orrba-szájba tolják a pasik a csajokat, vagyis minden lyukat betömnek rajtuk, ami betömhető. Ennek ellenére vannak olyan befutott pornószínésznők, akik még nem is estek túl az első anális jeleneten, bár a tapasztalat azt mutatja, előbb vagy utóbb erre is sor kerül majd. Összegyűjtöttünk tizenöt pornószínésznőt, akiknek nem volt még része ilyen forgatásban, ön pedig szavazzon arra, akit a legszívesen látna anális jelenetben.

Különböző fórumokon egyébként azt olvastuk, a pornófogyasztók úgy vélik, Amerikában be lehet futni análszex nélkül is, míg Európában ez már alapnak számít. Ezzel kapcsolatban megkérdeztük Kovács Kovi Istvánt, aki a Muffinnak elmondta, rengeteg olyan lányt ismer, akik még nem vállaltak be soha anális szexet, és mégis befutott, keresett pornószínésznők. A producer szerint annak, hogy egy csaj nem vállal be ilyen jelenetet, több oka is lehet:

Ön szerint ki érett meg egy első análszex jelenetre?

„Egyszerűen az a véleménye erről, hogy a popsi nem erre való, illetve, lehet, hogy ezzel kapcsolatban már volt otthon egy rossz tapasztalata.” Kovi hozzátette, a téma még a pornószakmában is kényes dolognak számít: „Ha valaki még nem csinált análszexet és a forgatáson lenne az első alkalom, az nem igazán szerencsés. Akkor nagyon óvatosan kell bánni az illetővel, hogy az első benyomás nehogy kellemetlen legyen.

A srácok ilyenkor segíteni szoktak: szép óvatosan tágítanak, síkosítóval bekenik a nyílást, elmagyarázzák, hogy a lány hogyan lazítsa el magát, aztán nagyon óvatosan kezdik el az aktust, miután a popsi befogadta a farkat. Ezt általában akkor szokták filmen vállalni a csajok, amikor otthon problémamentesen megy a dolog” – magyarázta a producer, aki azt is elmesélte, ha a csajok tudják, hogy másnap lesz egy ilyen jelenet, előző este már nem nagyon esznek, reggel pedig végképp semmit. „Otthon beöntést adnak maguknak, és ez még megtörténik egyszer a jelenet előtt is. Néha előfordul egy-egy baleset. Nem sűrűn, de előfordul. De úgy gondolom, ez a magánéletben is megesik.”