Charlie Sheen egyik luvnyája a pornós háreméből bejelentette, hogy visszavonul. Bree Olson az Access Hollywoodnak mondta el, hogy visszavonul a pornószakmából és most Charlie Sheennel él, ő is fizeti a számláit. A színész Howard Sternnek erősítette meg, hogy Bree Olson, született Rachel Oberlin miatta adta fel a pornós karrierjét – többek között azt is elmondta, most Bree Olsonnal és Natalie Kenlyvel él együtt.

Az 1986-os, houstoni születésű pornószínésznőnek ukrán bevándorlók a nagyszülei. Bree 15 évesen megismerkedett egy lánnyal, akivel később 4 évig éltek együtt. 17 évesen már tudta, hogy pornózni akar, feltöltötte a fotóit a netre és várta, hogy felfedezzék. Ez hamar megtörtént, és természetes melleivel, farkasétvágyával a szexben hamar be is robbant a felnőtt filmiparba.

Bree Olson POV orál jelenete

Bree Olson 2006 óta aktívan dolgozik a felnőtt filmiparban. Többszörös AVN-díjas, amióta csak feltűnt, azóta minden évben elnyeri valamelyik pornó oscar kategória díját. 2008-ban a legjobb anál jelenetért díjazták, 2009-ben a weboldaláért jutalmazták, idén pedig a legjobb leszbikus hármas szexért vitte haza a szobrot.

Bree Olson leszbijelenetben

Bree hardcore hármasban