Tesztalanyunk Orsi, barátnőjével próbálta ki a fekete, háromdarabos felcsatolható dildószettet. Bejött neki.

"Nyolc hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, azt hiszem, mindkettőnk nevében elmondhatom, hogy nagyon jó a szexuális életünk. Próbálkoztunk már dildóval régebben, de nem igazán jött be egyikünknek sem: a kezünk és a szánk sokkal többet tud. A felcsatolható dildót elsősorban filmélményeink miatt akartuk kipróbálni, és szerepjátékokhoz is jól jön, de nem vált mindennapjaink részévé" – írta meg élményét a leszbikus Velvet-olvasó.

"Mindhárom dildó anyaga gumi, nem a legjobb minőségű, de nem is rossz, a keménysége/rugalmassága pont megfelelő, bár túl könnyen koszolódik (minden hajszál, szöszmösz,stb rátapad). A legvékonyabbal (kb 2 cm átmérőjű), az ún. análdildóval kezdtük a próbát, mivel egyikünk sincs hozzászokva az „átlagos” farokmérethez (és nyilván nem „rendeltetésszerűen” használtuk). Az elején inkább különös volt, hogy úgy vagyok a barátnőmben, hogy mindkét kezem szabad. Ez egyrészt jó, másrészt le is vesz az élményből, hiszen én nem érzem őt. A hám nem tűnt kényelmetlennek, bár rajtam rövidebb ideig volt: barátnőm szerint könnyen kilazul, és hosszabb távon bevághat az öv (a fenékbe) – tette hozzá.

"A normál (3,5cm átmérőjű) dildók a barátnőmnek már túl vastagok voltak, így ezekkel inkább én voltam a „passzív” fél. A legelőnyösebb póz a lovagló volt, az egyenes dildóval: én szabhattam meg a sebességet, ő jól láthatott, és így mozdul el a legkevésbé a hám. A G-pont dildók (nekem is volt már egy), nos, nem sok mindent tudnak a G-pontról az ujjakhoz képest, de lehet, hogy valakinek tényleg bejönnek. Maga a látvány (hogy egy műfarok van felaggatva a barátnőmre) inkább vicces, mint izgató, és képernyőn tényleg jobban mutat.  Összességében: izgalmas volt kipróbálni, és még fogjuk is használni a felcsatolhatót, de mi még mindig jobban szeretjük egymás száját és kezeit" – írta meg a Velvet-olvasó.