Van a kicsi, a széles, az elbújós makkú, a kis lyukú és nagy lyukú, a húsfarok, a vérfarok, a lelógó heréjű, a vékony és hosszú pénisz. A tökéletes punci után most az a kérdés, milyen a tökéletes farok. Ön szerint melyik a tökéletes? A szavazáshoz segítségül nézze végig a farkukról legendává vált pornószínészek jeleneteit.

Choky Ice

A miskolci származású Csáky Attilát, azaz Choky Ice-t 2009-ben Európa legjobb pornósának választotta a szakma. 1996 óta űzi az ipart, ez idő alatt bizonyította, hogy nem csak a magyar pornóslányok miatt lehet híres a hazai pornószakma. A több AVN-díj is bizonyíték a sikerére, ma már castingra sem kell járnia.

Miklós Árpád

A leginkább melegpornófilmes szerepeiről nemzetközi karriert befutott  Miklós Árpád mind a pasik mind a nők ideálját testesíti meg szőrös, macis külsejével. Arról is híres, hogy képes az autofellációra (önszopás).

Ron Jeremy

A pornó-legenda több mint kétezer pornófilmben szerepelt már, 26,7 centis farkát önmaga is képes kényeztetni. Az 57 éves színészt még a pornófilmeket alig nézők is ismerik.

Rocco Siffredi

Az olasz származású, húsz éve házasságban élő pornószínész szintén legendává vált a hatalmas farka miatt. Az átlagos férfinak tűnő pornószínész és rendező már bőven túl van az ezredik filmjén. Idén az AVN az év legjobb külföldi pornósának járó díjjal jutalmazta, sokadszorra.

Evan Stone

A többszörös AVN-díjas, hosszú hajú Evan Stone azzal vált leginkább híressé a pornót nem nézők körében, hogy a Super Bowl közvetítésen belóbálta (szó szerint) a farkát.

Ön szerint melyik pornószínész farka közelíti meg a tökéletes farkat? Szavazzon!

Ön szerint melyik pornószínész farka tökéletes?