Szerepcserés anális szexről szóló cikkünkhöz több Velvet olvasót is megkérdeztünk, egyikőjük pedig igencsak részletesen mesélte el élményét ezzel kapcsolatban. Bertalan keményen lerészegedett a csajjal, úgy történt meg az eset. A pálinka ugyanis gyilkos dolog - írta.

"A következő kép, hogy nálam vagyunk és már a folyóson húzza le a bugyiját a szoknya alól. Az előszobában egymásnak esünk, mint az állatok, a lány tocsog, hörög a fülembe, hogy "gyere belém te vadállat". Persze azonnal a falra tűzöm, nem szabad ellenkezni, ha a nő ilyen szépen kér. Kb. egy perc múlva végzünk, én lilára harapott és körömmel billogozott vállal, a lány a csempe mintájával a hátán, a szomszéd cigivel a szájában. Mert sikítva, üvöltve élvezett. Ilyen. Régóta ismerem.

Pihegés. Szobába be. Ruhák le. Lány az arcom fölé helyezi magát. Szokásos menetrend. Nyalok finoman, néha megremeg. Élvezi. Lehajol, a szájába vesz, játszik velem. Közben az ujjai kalandoznak. Valamit nagyon jól csinál, mert már szinte várom, hogy belém nyúljon. Lenyúl a retiküljéhez, és előveszi kishavert a sikosítóval. Ennek már fele sem tréfa. Seggbe akar dugni 69 közben.

Kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába és ezt ő is örömmel veszi tudomásul. A nyelvével játszik, közben lassan belémnyomja kishavert (tényleg kicsi, a rezgés a fontos neki, nem a méret). Valamit őrületesen jól csinál, pedig a vibrátor még be sincs kapcsolva. Egyre gyorsabban jár a szája és egyszer csak bekapcsolja. Kész. Eltalál egy olyan pontot - módszeres a lány, hogy eltűnik a külvilág és azon szent pillanatban akkorát élvezek a szájában majd' elájulok. Abban a pillanatban ő is elmegy, rángatózva keni magát szét az arcomon és levegő után kapkodva terül rám.

Nem mondom, hogy mindig erre vártam, de furcsán jó volt amit csinált. És nem, nem vagyok látens meleg (sem), nem gerjedek a faszikra (szerencsére). A seggbedugás is előfordult még vele utána is és mindig zseniálisan csinálta. Más tészta, hogy nem gyógyultam rá a dologra, de mindenképpen érdekes élmény volt - asszem' ez a legjobb szó erre. Azt sem mondom, hogy mindenkinek ki kell próbálnia. Nem kell. Ha csak egy kis kétsége is van, hagyja inkább."