Nincs is annál idiótább dolog a pornóiparban, mint amikor valamelyik lány egy, már befutott hollywoodi színésznő nevét próbálja kihasználni a tuti pornós karriere érdekében. Vannak ilyenek jópáran a szakmában, egyikük Dru Berrymore, aki Drew Barrymore, Drew Barrymoore, Dru Barrymoore, Dru Berrymore, Drew Berrymoore, Dru Barrymore és Dru Berrymoor neveken is fut.

A berlini születésű, 1969-es barna, olykor szőke hajú pornószínésznő 25 éves korában szerepelt először pornófilmben, előtte próbálkozott a filmszínésznő lenni: az 1990-es Még drágább az életedben szerepelt. 14 évnyi pornós munka után 2008-ban visszavonult. A 165 centi magas, körülbelül 50 kilós pornószínésznő főleg análjeleneteket (a lenti videóban meg is nézheti) és színtiszta, pasik nélküli leszbikus jeleneteket forgatott, ez utóbbi AVN-díjat érdemelt a szakma kritikusai szerint 2004-ben.

A német pornósnak valamelyest bejött ez a nomen est omen dolog, David Lynch 1997-es Lost Highway (Útvesztőben) című filmjében kapott egy rövidke szerepet.