A PETA pornóval gondolja felhívni az emberek figyelmét az állatok sorsása – írta meg a Reuters. Az állatokat védő szervezet pornófilmekkel kampányolna az állatokkal való rossz bánásmód ellen és a vegetariánus étrend mellett. “A legjobb módja az állatok védelmének, ha nem esszük meg őket” – nyilatkozta a PETA szóvivője.

A szervezetről semmit nem tudnánk, vagy csak alig-alig valamit, ha nem meztelen hírességekkel, provokatív kampányokkal hívnák fel a figyelmet az állatokra a vegetarianizmusra. Az inkább járj meztelenül, mint hogy állatszőrt viselj üzenetű kampányaik eddig mindig beváltak, Brooke Hogan, Eva Mendes, Pamela Anderson, Drew Barrymore, Khloe Kardashian is levetkőztek a jó cél érdekében. Némelyik kampány túl jól is sikerült, Pamela Anderson óriásplakátját be is tiltották Kanadában. A szervezetnek volt már korábban is köze a pornóiparhoz, híres pornósokat, Ron Jeremyt és Jenna Jamesont is szerepeltették kampányaikban.

A PETA a pornó oldalt nemcsak légből kapva mondja, állítólag már meg is kérték a domain nevet.  Pletykák szerint amatőröket és hírességeket is szerepeltetnek majd a pornóoldalon, és gondoskodnak arról, hogy a várhatóan hatalmas látogatottságú weboldalon felhívják a figyelmet az állatokkal való rossz bánásmódra.