horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Érzékiségre hajt az új, nőknek készült pornófilm

2011.11.30. 20:30

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a barcelonai feminista pornófilmrendezőnő közzétett pár backstage fotót készülő filmjének forgatásáról. A Cabaret Desire című film mostanra elkészült, a négy történet előzetesét a rendezőnő, Erika Lust oldalán meg lehet nézni.

A fantáziákra épülő Cabaret Desire négy negyedórás filmből áll össze. A történet szerint a Cabaret Desire egy helyszín, olyasmi, mint amilyet a Shortbusban már láttunk. A Cabaret-ban erotikus történeteket mesélnek egymásnak a szereplők. A Two Alexes egy strap-onos leszbikus szexjelenet, bár nem teljesen, mert van benne hetero jelenet is. A My Mother a szadomazo világát idézi igen kifinomultan, a tetőtől talpig beöltözött nő használ egy megkötözött férfit. Az In Wonderlandben ajándékba kapott meglepetés-szexet látni, a Wet Sheets-ben pedig két szerelmes osztja meg emlékeit. A filmekre egyáltalán nem a megszokott 5 perc történet és 20 perc dugás jellemző, a történések és a szexjelenetek tökéletesen keverednek, kiegészítik egymást. Azok, akik az Emmanuelle-en nőttek fel, és túl durvának tartják a pornómegosztókon látottakat, imádni fogják.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.