Erre a hétre igyekeztünk egy szezonális jellegű pózt találni, ihletért természetesen a karácsonyfához fordultunk. Az eheti póz tehát a félkomolyan veendő csúcsdísz, amelynek lényege, hogy a nő terpeszben, oldalra kinyújtott karral, igény szerint csúcsos sipkában rendeződik csillag alakba. Eközben a férfi alatta, hanyattfekve helyezkedik el, és hogy a genitáliák is találkozzanak, lemegy hídba. A nő rogyasztva ül a férfira, majd megy vissza álló helyzetbe, így ő a combjáról dolgozza le a töltött káposzta mellékhatásait, míg a férfi karra erősíthet, és számos izomcsoportját megmozgatva inthet búcsút a huszadik szelet bejgli emlékének.

Fáradtság, ünnepi tunyaság esetén a férfi maradhat fekve is, ám azzal eléggé megnehezíti a nő dolgát. Átmeneti megoldásként felfekhet egy vasalódeszkára, vagy egy sörpadra is, így a forma megmarad.

És mint arra a Muffin atyaúristene, zuzupetals felhívta a figyelmet, karácsonyfára emlékeztető alakzat olyan helyeken is előfordul, ahol az ember nem is számítana rá: a Szamszára című filmben. Egyik jelenetében a női szereplő egy mennyezetre akasztott kendőbe csavarodik be, kicsavarodás közben pedig egyre nagyobb pályán mozogva ereszkedik rá a hanyatt fekvő férfire.

Talán nem is kell mondani, hogy ezt a pózt sem tudjuk illusztrálni, azonban a videóban látható karácsonyi tündérek akciója kárpótolja az olvasót.