horoszkóp
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Bobbi Star, az év pornósa a heti pornós

2012.01.29. 18:37

A 173 centis, 59 kilós barna hajú Bobbi Star 2006 óta van a szakmában, 2011-ben rendezőként is próbálgatja magát, ráadásul az Evil Angel produkciós cégnél. A színésznő 1983-ban született, a kaliforniai Santa Clarában, egy olasz-magyar család sarjaként. A San Jose egyetemen végzett zeneszakon, majd egyszercsak 23 évesen a pornóiparban kötött ki. Állítólag újhullámos feminista, több kötözéses és egyéb szubmisszív jelenetben is látható a neten. Erős análban, dipiben és a leszbikus pornóban is. Egy interjúban állítólag arról beszélt, nagyon vágyott arra, hogy  Rocco Siffredivel dolgozzon, de amikor végre egy filmben szerepeltek, nem közös jelenetet kaptak. Így Bobbi Star remegő térdekkel Rocco Siffredi elé állt, és azt mondta, meg akarja őt baszni. Az pedig nem érdekli, hogy az általa a Pornó Jézusának aposztrofált színész-rendező kamerára veszi-e vagy sem. Végül Rocco úgy dugta meg, hogy közben a fejét a vécébe lógatta – mint feljebb írtuk, a pornósnak szubmisszív hajlamai vannak.

2011-ben a top 12 legjobb pornósai közé választotta a CNBC, idén őt választotta a szakmai zsűri az év pornószínésznőjének.

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!