Georgina Spelvin Michelle Graham néven, 1936. március 1-jén született Texasban. 1969-től egészen 1979-ig dolgozott a pornóiparban, majd 2004-ben visszatért egy kicsit. A ma már őszhajú nénike Miss Georgina Spelvin, Roberta Robbins, Cherry Grame, Ruth Raymond, Ona Tural, Claudia Clitoris és Shelley Abels néven is ismert, egyike azoknak, akik a pornófilm aranykorában, a hetvenes évek elején történelmet írhattak – a Mély torok, az Emanuelle, és az igazán szőrös muffok korszaka.

Georgina Spelvin gyerekkorában a gyerekbénulással küzdött, majd felépült, és táncos akart lenni. Jó volt ebben, egészen odáig jutott, hogy Broadway-produkciókban szerepelt. Később váltott, és egy softos leszbikus filmet vállalt el, a The Twilight Girlst, 1957-ben. Ez adta a lökést a pornó felé, akkori barátja, Harry Reems bemutatta őt a felnőttfilm rendező Gerard Damianónak, Georgina Spelvin pedig a mainstream filmiparból a pornó felé vette az irányt. Legismertebb filmje a The Devil in Miss Jones című klasszikus, amit aztán 2004-ben újraforgattak.

Az évek során volt pár próbálkozása a mainstream filmiparban is, szerepelt a Rendőrakadémia két részében, és több, alacsony költésgvetésű zsé kategóriás filmmel is próbálkozott. 2005-ben szerepet kapott a Mély torok legendáról készült dokumentumfilmben, 2009-ben pedig a Massive Attack Paradise Circus című videóklipjében tűnt fel – ő az őszes nénike, aki az elején beszél.