April Florest, más néven Fatty D-t választották a rajongók a legjobb BBW (big, beautiful woman) pornósnak a 2012 BBWFanFesten. Ez tulajdonképpen a ducipornósok saját AVN-jének minősül, a díjátadó partit július 13-15-i hétvégén rendezték meg Las Vegasban.

A vörös hajú April Flores 36 éves, 1976-ban született Los Angelesben. Nagyon vallásos család sarja, apja ecuadori, anyja mexikói. Flores gyerekkorában plasztikai sebész akart lenni, pusztán a pénz miatt, állandóan súlyfelesleggel küzdött, mindig vékony akart lenni, majd a főiskolán felhagyott az állandó fogyókúrázással, és élte az életét. Plus size modellként indult a karrierje, a Bizarre majd a Juggs és Big Butt magazinokba fotózták. 2001-ben megismerte későbbi férjét, Carlos Batts-t aki fotókat készített róla, majd természetesen az első amatőr pornóvideót is ő készítette Floresszel. Batts akkor már munkatársa volt Belladonnának, a pornórendezőnek, így aztán Belladonna és Flores forgatni kezdtek. A ducipornós ekkor vesztette el a szüzességét, ami látható is az első pornófilmben, amit forgatott – ez az Evil Pink 2. A ducipornóban elég sikeres, eddig 24 filmet forgatott, a Vivid és az Evil Angel produkciós cégekkel is dolgozott. Biszexuálisnak tartja magát, számos leszbi jelenetben is látni. 2009-ben a Topco szexjáték gyártó cég elkészítette April Flores élethű guminő változatát, ez volt az első élethű plus size gumibaba, ami valaha készült.

Flores egyébként erotikus előadóművésznek tartja magát, nem pornószínésznőnek, az alábbi videó alapján mindenki döntse el magában, pornót néz-e vagy erotikus előadást.